BU YANLIŞTAN DERHAL DÖNÜLMELİDİR..!

Haber:Savaş ÖZALP

BU YANLIŞTAN DERHAL DÖNÜLMELİDİR..!
Eklenme Tarihi: 2023-10-28 08:46:07

Türkiye Futbol Federasyonu“nun, 2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasındaki 2023 Turkcell Süper Kupa maçını, 30 Aralık“ta Suudi Arabistan“ın başkenti Riyad“da bulunan Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu“nda oynatma düşüncesini kabul etmek mümkün değildir.
Cumhuriyet“in 100. Yılında, Ülke Futbolumuzun iki lokomotifi olan Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa Maçının Ülkemizde oynanması zaruri bir durumdur.
Türkiye Futbol Federasyonu“nu, almış olduğu bu yanlış kararından dönmesini beklediğimizi ve maçın 77.087 kişilik İstanbul Olimpiyat stadyumunda oynatmasını ve maçın burada oynanması halinde karnaval havasında geçmesi muhtemel bir maçı alıp, Suudi Arabistan“ın başkenti Riyad“da bulunan 25 bin kişilik Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu“nda oynatma isteğini doğru bulmadığımızı ve TFF“nin kararını bu yönleriyle gözden geçirmesinde mutlak bir yararın olacağını hatırlatır veyahut, TFF Başkanı Mehmet BÜYÜKEKŞİ, bu durumun kendisini aşıp, siyasetin bir yönlendirmesi (talimatı) söz konusu ise çıkıp bunu da kamuoyuna açıklamak durumundadır.

Savaş ÖZALP
Bağımsız Medya Gazeteciler Derneği Batman İl Başkanı
 

Son Haberler