Çekmeköy’e piyango vursa ancak bu kadar olurdu

Muhteşem ikili

Çekmeköy’e piyango vursa ancak bu kadar olurdu
Eklenme Tarihi: 2022-06-12 16:57:21


Çekmeköy‘ün kaderini yeniden yazacak isimler bir arada hareket ediyorlar.
Bu isimleri şöyle bir inceleyince Kars, Ardahan, Iğdır federasyon başkanı Orhan Çerkez listenin başında.
Karder Federasyonda yardımcılığını yapan ve aynı zamanda Çekmeköy‘ün mimarlarından diyebileceğimiz ve bu bölgeye çok emeği geçen Hakkı Demir beyefendi dikkatimizi çekiyor.


Bu iki ismin de çok mütevazi kişilikleri ile ön plana çıktıklarını söyleyebilirim. Çekmeköy de saygın bir isme sahipler. Halk tarafından ilgi gören ve saygı gören aynı zamanda sevilen Bu iki ismin geri planında ise yine onlar kadar değerli isimler var. Ben şimdiden Çekmeköy“e hayırlı olmasını diliyorum.
O bölgede tanıdığım esnaf ve vatandaşa mikrofon uzattığımızda çok doğru yolda olduklarına. Ben de kanaat getirdim.
Yine Çekmeköy’de çok sevilen saygın bir siyasetçi isminin gizli tutulmasını rica ederek şu açıklamalarda bulundu. Ben Orhan Çerkez bey önderliğinde oluşturulacak bu ekibe destek sağlarım. Eğer kendileri Çekmeköy‘den belediye başkan adayı olursa ben de söz veriyorum aday olmayacağım ve bu arkadaşlarıma her türlü desteği sağlayacağım dedi.
Yıllardır Ataşehir belediyesi“nde türlü görevlerde bulunduktan sonra iki dönemdir belediye başkan yardımcılığını da başarıyla yürütmek de Orhan Çerkez. Karder federasyon başkanlığını da işlenerek hemşehrilerinin birleştirici gücü olup aynı zamanda memleketlerine kışın çok ciddi yardımlar da bulunarak örnek çalışmalar gerçekleştirdiler.
Kütüphaneler kurdular, ihtiyaç sahiplerine bot ve türlü kıyafetler dağıttılar Çalışmalarını takdirle izledik başarılarının devamı geleceğinden de şüphemiz yoktur.
Hakkı Demir Ardahan fedarasyon başkan yardımcısını mercek altına alırsak o Çekmeköy‘ün mimarlarından hatta kurucularından desek yeridir. Farklı alanlarda ticaretle uğraşan iş insanı Hakkı Demir bey Çekmeköy‘ün dna“sını iyi biliyor. Bu değerli ve tecrübeli ve de saygın isimlerin birlikte hareket etmesi Çekmeköy‘e çok şey kazandırır temennimiz odur ki birlikte hareket etsinler Ve kazanan Çekmeköy halkı olsun vesselam…

Son Haberler