Cumhuriyetin 100. yılında Turan Türkyılmaz’ın gurur günü!

Haber:Ufuk BULUT

Cumhuriyetin 100. yılında Turan Türkyılmaz’ın gurur günü!
Eklenme Tarihi: 2023-10-31 14:36:58

Sivas Koyulhisar Ortakent’in sevilen isimlerinden Turan Türkyılmaz oğlunu evlendirdi.
Bu özel günde kendisini yalnız bırakmayan sevenleri düğün törenine akın etti. Samimi ve enerji dolu davranışlarıyla misafirlerini kapıda karşılıyor Türkyılmaz. Davetlilerle bizzat ilgilenerek takdirleri bir kere daha kazandı.

[img]2654526845[/im
Düğün töreninde sunuculuğu üstlenen meslektaşımız gazeteci Murat Kendirli. Etkili bir hoş geldin konuşmasıyla düğün sahibi Turan Türkyılmaz’ı mikrofona davet etti. Misafirlerine hoş geldin konuşması yapan Turan Türkyılmaz, oğluyla ilgili bir anısını paylaşarak davetlilere katılımlarından dolayı tek tek teşekkürlerini iletti.

[img]552399696[/im
Düğün törenine katılanlar arasında Sivas Dernekler Federasyon Başkanı Zeki Bulut, Bağımsız Gazeteciler Birliği Başkanı Ufuk Bulut ve birçok STK başkanları düğün törenine katılarak böyle özel bir günde Turan Türkyılmaz’ı yalnız bırakmadılar.
Oldukça yoğun bir katılım yaşanırken takı merasiminde adeta kuyruklar oluştu. Turan Türkyılmaz beyefendinin sosyal bir insan olmasının ve de hemşerilerinden hiçbir zaman kopmaması ve her daim iyi günde kötü günde cemiyetin içinde olmasının yansımasıydı bu.
Mutlu günlerindeki coşkulu kalabalık Türkyılmaz ailesini mutlu etmişti.
[img]1340611853[/im

Son Haberler