DİYARBAKIR’DAKİ STK’LARDAN DİYARBEKİRSPOR’A TAM DESTEK

Haber : Murat Genç

DİYARBAKIR’DAKİ STK’LARDAN DİYARBEKİRSPOR’A TAM DESTEK
Eklenme Tarihi: 2023-12-23 13:55:55

DİYARBAKIR’DAKİ STK’LARDAN DİYARBEKİRSPOR’A TAM DESTEK
Diyarbakır’daki sivil toplum kuruluşları ve Spor taban birlikleri, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası’nın öncülüğünde Diyarbekirspor’u ziyaret ederek hafta içinde Bursa’da yaşanan çirkin saldırılar nedeniyle Yeşil-Kırmızılı kulübe tam destek verdi.
DTSO Başkanı Mehmet Kaya, yaşanan olayların kamu vicdanında derin yaralar bıraktığına dikkat çekerek Diyarbekirspor’un yanında olduklarını bildirdi.
Diyarbakır Barosu Başkanı Nahit Eren, hukuki anlamda sürecin takipçisi olacaklarını kaydetti.
STK temsilcileri, Diyarbakır halkını Pazar günü oynanacak Bucaspor maçında Diyarbekirspor’a destek olmak için stada davet etti.

Bursaspor- Diyarbekirspor maçının ardında kentteki sivil toplum kuruluşları ve Spor taban birliklerinden Diyarbekirspor’a tam destek geldi.
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya, Diyarbakır Barosu Başkanı Nahit Eren ,DİSİAD Başkanı Nurullah Edemen, ASKF Başkanı Remzi Dayan, TÜFAD Başkanı Abdulsamet Karataş ,Amedspor eski başkanı Selahattin Yıldırım ile bir çok STK temsilcisi kulübün Seyrantepe’deki tesislerini ziyaret etti.
Teknik heyet ve futbolcularla görüşen STK temsilcileri, Bursa’da yaşanan olaylar nedeniyle geçmiş olsun dileklerinde bulunarak yaşanan çirkin saldırılara rağmen sağduyu elden bırakmayarak provokasyona gelmedikleri için Yeşil-Kırmızılıları tebrik etti.
Bursaspor karşısında elde edilen galibiyetin son derece anlamlı olduğunu belirten STK temsilcileri, Diyarbakır halkını yarın saat 14.00’da Diyarbakır Stadyumu’nda oynanacak Diyarbekirspor- Bucaspor maçına davet etti.
Teknik heyet ve futbolculara tatlı ikram eden STK temsilcileri daha sonra kulüp başkanı Serkan Genç ve yöneticilerle beraber kameraların karşısına geçerek Bursa’daki saldırılarla ilgili açıklamalarda bulundu.
DTSO Başkanı Mehmet Kaya, Bursa’da meydana gelen olayların kamu vicdanında derin yaralar bıraktığına dikkat çekerek gerek Futbol Federasyonu ve gerekse ilgili kurumların hak edilen cezaları vermesi gerektiğini kaydetti.

Son Haberler