Diyarbakırlı Ak Kadınlar Gönül Sofrası Ziyaretlerine Devam Ediyor

Haber :Murat Genç

Diyarbakırlı Ak Kadınlar Gönül Sofrası Ziyaretlerine Devam Ediyor
Eklenme Tarihi: 2023-04-07 16:10:27

Diyarbakırlı Ak Kadınlar Gönül Sofrası Ziyaretlerine Devam Ediyor

 

AK Parti Diyarbakır Kadın Kolları Başkanı Müzeyyen Kaya ve beraberindeki teşkilat mensupları "Gönül Sofrası" programı ile Ramazan ayı boyunca çat kapı ziyaretlerde bulunuyor ,  iftar heyecanlarına ortak oluyor.

Hazırlanan yemeklerle çat kapı ziyaretlerde bulunan Müzeyyen Kaya " ZATEN GÖNÜL DOSTLARIMIZIN DA KENDİNE GÖRE HAZIRLIKLARI VAR.  BİRLİKTE BOLLUK BEREKETLİK İÇİNDE ÇOK GÜZEL BİR İFTAR GEÇİRMİŞ OLUYORUZ SOHBETLER DUALARLA DA RAMAZAN“IN TAÇLANDIRMIŞ OLUYORUZ BİZLERE YANİ  KADIN KOLLARI TEŞKİLATIMIZA GÖSTERİLEN YAKINLIK ZİYADESİ İLE MUTLU EDİYOR.
İYİ YOLDA OLDUĞUMUZU GÖSTERİYOR DAHA DEĞİŞİK PROGRAMLARLA HEMŞEHRİLERİMİZLE BİRLİKTE OLMAYI TEŞVİK EDİYOR.

TATİL ARKADAŞLARIMIZIN HAZIRLADIĞI YEMEKLERLE O AİLELERE MİSAFİR OLUYORUZ. BERABER SOFRAMIZI KURUYORUZ BİRLİKTE İFTARA BEKLİYORUZ VE EN SONUNDA EZANLA BİRLİKTE İFTARIMIZI AÇIYORUZ. GELENEKLERİMİZİ KÜLTÜRÜMÜZÜ VE İNANCIMIZ DOĞRULTUSUNDA BUNLARI TEKRAR HATIRLATMAK BERABER YAŞAMAK İÇİN BU SOFRALARI KURUYORUZ. Başkan Müzeyyen Kaya ; misafir oldukları evlerde gençlerle yaptıkları konuşmalarda ilk kez oy kullanacak 18 yaşını yeni aşan gençler ile ilgili müthiş bir frekans aldıklarını söyledi.

Diyarbakır İl Kadın Kolları Başkanlığı olarak haftanın 4 günü ev ziyaretlerini diğer iki günü depremzedelim barındığı yurt ve çadırları ziyaret ettiklerini ifade etti. AK Parti Diyarbakır milletvekili aday adayları arasında yer alan Müzeyyen Kaya : " İYİLİĞİ YAYMAK GÖNÜLLERE DOKUNMAK İÇİN BİR VE BERABERİZ"dedi.
Ziyaretlerle alakalı görüntüler resmi sosyal medya hesaplarından ve Parti il teşkilat hesaplarından paylaşılıyor.

Son Haberler