Dünyanın en güzel kızı Kristina Pimenova

Yeni yıl paylaşımıyla büyüledi. 21. yüzyılın en güzel kızı olan Pimenova’nın pozuna beğeni ve yorum yağdı.

Dünyanın en güzel kızı Kristina Pimenova
Eklenme Tarihi: 2022-12-30 21:27:39

MAGAZİN HABER : Habib AYTEKİN

 

Melek gibi güzelliği sayesinde henüz 9 yaşındayken dünyanın en güzel kızı seçilen Moskovalı model Kristina Pimenova, yeni yıl paylaşımıyla büyüledi. 21. yüzyılın en güzel kızı olan Pimenova’nın pozuna beğeni ve yorum yağdı. 

2005 doğumlu Kristina Pimenova, güzel görünümü ve büyüleyici mavi gözleri sayesinde dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Henüz 17 yaşında olan ancak markaları peşinden koşturan Kristina Pimenova’nın her paylaşımı beğeni rekoru kırıyor. 

Dünyaca ünlü yıldız Kristina Pimenova, son paylaşımıyla büyük beğeni topladı. Ünlü model, Noel pozuyla binlerce yorum aldı.Kristina Pimenova, eski süper model Glikeriya ile eski ünlü futbolcu Ruslan Pimenov’un kızı. Pimenova,iri yuvarlak mavi gözleri ve altın rengi saçlarıyla çok küçük yaşlarda şov dünyasıyla tanıştı. 

2014 yılında yaşayan en güzel kız seçilen Pimenova, aslen Moskovalı. Kariyer basamaklarına emin adımlarla tırmanan güzel model sektörde daha adından çok söz ettireceğe benziyor.Kristina Pimenova, 9 yaşındayken ünlü Vogue dergisinin kapağında yer aldı. Genç modelin henüz 16 yaşında olmasına rağmen 14 yıla yakın meslek tecrübesi var. Kristina, birçok uluslararası podyumda uzun adımlarla ilerleyen bir dizi ünlü markayla işbirliği yaptı. Kristina sadece model değil, oyuncu ve jimnastikçi olarak da çok başarılı.





 

Son Haberler