Dik Duruşun ve Devrimci Ruhun İzinde: Ufuk Bulut ve Edip Akbayram11 ay önce
Erdal Irsık: Erzurum“un Yakutiye İlçesinde Siyasetin Yeni Yüzü
1980 yılında Erzurum’da dünyaya gelen Erdal Irsık, lise öğrenimini tamamladıktan sonra iş dünyasına atıldı. İletişim, gıda, tarım ve hayvancılık ile otomotiv sektörlerinde çeşitli ticari faaliyetlerde bulunan Irsık, yıllar içinde edindiği deneyimlerle iş dünyasında kendine sağlam bir yer edindi.
Siyaset sahnesine ise Anahtar Parti ile adım attı. Genel Başkan Yavuz Ağıralioğlu’nun güven veren liderliğinden etkilenerek siyasete yönelen Erdal Irsık, kısa sürede partisinin Erzurum Yakutiye İlçe Başkanlığı görevine getirildi. Yaklaşık beş aydır bu görevi yürüten Irsık, sahada aktif çalışmaları ve halkla güçlü iletişimiyle dikkat çekiyor.
Evli ve üç çocuk babası olan Erdal Irsık, siyaset anlayışını üç temel ilkeye dayandırıyor: "Akıl, Ahlak, Adalet." Bu ilkelerle hareket eden Irsık, bölgesinde güvenilir bir siyasi figür olma yolunda ilerliyor.
Uzay Çağına Giriyoruz”
Ey Yüce Türk Devleti”
Kayseri Hobi Bahçeleri Yaşatma Derneği Başkanı Serdar Toker: “Bu Zamlar Emekliler İçin Eziyet Haline Geldi”
Devlet Partisi Teşkilat Başkanı Salih Esetkin: “Gençliği Uyuşturucu Bataklığından Kurtarıp Bilimin Işığıyla Geleceği İnşa Edeceğiz”
Dik Duruşun ve Devrimci Ruhun İzinde: Ufuk Bulut ve Edip Akbayram11 ay önce
UFUK BULUT'UN ADALET ARAYIŞI! 10 ay önce
SERHAT ARDAHAN SPORA BAŞKAN DAYANMIYOR3 ay önce