Dik Duruşun ve Devrimci Ruhun İzinde: Ufuk Bulut ve Edip Akbayram1 yıl önce
Buradaki siyaset anlayışında bir iktidar bir muhalefet vardı. Herkesin bir tarzı vardı. Biz bu algıyı değiştirdik. Burada sadece iktidar yoktur muhalefette demokraside iktidar kadar önemlidir. Yani muhalefete de hesap verilmek zorundadır. Hesap verilmiyorsa da yaptığının bedelini kamuoyuna karşı ödemek zorundadır.
Beykoz belediyesi önünde üst düzey katılımın olduğu büyük bir miting yaptık. CHP belediyesi olmadığı halde Cumhuriyet Halk Partisi İlçe başkanlığı Geleneksel hale getirdiği çocuklara sünnet şölenini düzenledi. Yüksek katılım oldu. Geçen yıl okul çağı öğrencilerine Defterinden önlüğüne kadar gereken desteği bizler sağladık. kadın kollarımızla Bütün evlere girerek dertlerini dinleyerek nasıl yardımcı olabiliriz bunu tartışarak çözümler aradık. İlçemize üye katılım törenleri yaptık. 2800 kayıtlı üye sayısını.17 ayda 4400“e çıkararak % 100 artiş sağladık.
Aslında Beykoz belediye başkanı ve AKP bizden rahatsız oldu. Hızır Hizmete Hazır bunu Beykozlu vatandaşlarımıza hep anlatıyor ve hissettiriyorum. Beykoz CHP ilçe örgütü olarak belediye gibi çalışıyoruz. Örgütlü mücadeleyi iyi biliriz. Bizim 40 oy aldığımız köylerde şu an 45 tane üyemiz var. Bir örnek verim isaklı diye bir köyümüz vardı. 5 tane üyemiz vardı şu anda 60 üyemiz var. Hiç üyemiz olmayan yerde şimdi 30-35 tane üyemiz var. Bu işler çalışmakla oluyor ve gerçekten çok emek saffettik.
Bana bazıları sen aday olursan CHP“ye oy veririz diyorlar. Bu kendi adıma güzel bir şey. Fakat Beykoz da partimizin adayı kim olursa onun etrafında toparlanır var gücümüzle çalışmaya devam ederiz. Sonuçta kazanan partimiz olacaktır.
Beykoz“da dolaşmadık esnaf bırakmadım hepsiyle bayramlaştım. Halkın içerisindeyim 20 civarında köy gezdik. Çavuşbaşı halkını ziyaret ettik. biraz projelerimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Bunların içersinde Beykoz“un gelirini arttıracak ve sosyal projeler var. Huzur köy projemiz var. Ormanlık alanı talan etmeden, ağaç katliamı yapmadan boş alanlara kurmayı planlıyoruz. Doğaya uyumlu ahşap evler inşa edeceğiz. Her evde 2-3 yaşlı vatandaşımız kalacak. Bunun gibi projeler var hepsini Beykozluların hizmetine sunacağız. Öğrenci evi““.yurt yapacağız. Ayrıca gençlerin eğlenmesi için 50 dönüm arazi üzerine sosyal projeler yerleştirerek öğrenci köyü oluşturacağız. olacak. Önemli olan şehrin dışına yapacağız ki öğrenciler doğayla iç içe olsun.
haber
Bahar Arslaner / Berkay Bulut
Selçuklu Ailesi’nden “Büyük Türkiye” Vurgusu
Anadolu Birliği Buluşmasında Önemli İsimler Bir Araya Geldi
Türk Gençliği Büyük Kurultayı’nda Antalya Teşkilatlarından Güçlü Katılım
Selçukoğlu’ndan Birlik ve Beraberlik Mesajı
Dik Duruşun ve Devrimci Ruhun İzinde: Ufuk Bulut ve Edip Akbayram1 yıl önce
UFUK BULUT'UN ADALET ARAYIŞI! 1 yıl önce
DOĞUŞTAN BAĞIMLILIK2 ay önce