Işıner Güngör’e “Diplomasi Onur Ödülü“

Haber Merkezi

Işıner Güngör’e 'Diplomasi Onur Ödülü'
Eklenme Tarihi: 2024-09-17 08:16:13

Yurt dışında ve Türkiye’de diplomasi alanında başarılı çalışmalar yürüten YGD Uluslararası İlişkiler Komisyonu Başkanı Işıner Güngör’e Dünya Gençlik Konseyi tarafından “Diplomasi Onur Ödülü” verildi.

DMW Uluslararası Diplomatlar Birliği Türkiye Denetim Kurulu Başkanı ve Yüzüncüyıl Gazeteciler Derneği Uluslararası İlişkiler Komisyonu Başkanı Işıner Güngör, Dünya Gençlik Konseyi tarafından düzenlenen ödül töreninde “Diplomasi Onur Ödülü”ne layık görüldü. 

Ödülünü aldıktan sonra kısa bir konuşma gerçekleştiren Güngör, “Geleceğimizi şekillendirecek olan gençler, ülkemizin sahip olduğu en önemli değerlerden biridir. Bilimden aldığı güçle eğitimlerini sürdüren, çalışma hayatındaki katkılarıyla Türkiye’nin kalkınma hamlesine güç veren gençlerimizden çok umutluyum. Bizleri gelecekte hedeflediğimiz noktalara onlar taşıyacaklar. Gençlerin meziyetlerini geliştirebilmelerinde kamu ve özel sektörün sübvansiyonları önemlidir” dedi.

Işıner Güngör’e “Diplomasi Onur Ödülü“

Uluslararası sivil toplum kuruluşu olarak 2015 yılından bu yana faaliyetini sürdüren Dünya Gençlik Konseyi, gençlerin gelişimi için sosyal projeler üretmektedir. Onların toplumda sağlam bir yer elde edinmelerine destek olmayı amaç edinmektedir. Konsey tarafından her yıl İstanbul’da gerçekleştirilen ödül töreninin bu yılki ana temasını “Gençliğe Katkı ve Girişimcilik” oluşturdu. Tören vesilesiyle farklı kategorideki özel ödüller sahiplerine takdim edildi. 

Sanat, siyaset ve iş dünyasının tanınmış isimlerinin buluştuğu ödül töreninde ünlü sanatçılar verdikleri konserlerle katılımcılara müzik dolu bir gece yaşattılar. 

Son Haberler