Dik Duruşun ve Devrimci Ruhun İzinde: Ufuk Bulut ve Edip Akbayram1 yıl önce
Gazete yazarlığının yanında, Şiir- Deneme- Anı- Gezi ve Antoloji dallarında onlarca eser vermiş, birçok çevirisi de bulunan Ataol Behramoğlu“nun 50“nci sanat yılı kutlaması, 28 Şubat 2016 Pazar günü Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi“nde saat 15.00“da başlayacak.
Sunuculuğunu Gülsen Tuncer“in yapacağı “İyi Bir Yurttaş Aranıyor” isimli etkinlikte; Ataol Behramoğlu“nun şiir dinletileri arasında Nebil Özgentürk Belgeseli ve Metin Uca Şiir Dinletisi yapılacak.
Etkinlikte Ataol Behramoğlu“nun şiirleri ile birlikte Utku Asan tarafından Piyano Dinletisi, Haluk Çetin tarafından Gitar Dinletisi, Tekin Büyükkaya ve Ekrem Ataer tarafından da Bağlama Dinletisi yapılacak.
Ücretsiz etkinliğin sınırlı sayıdaki biletlerini Ataşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Birimi“nden temin edebilirsiniz.
Halkın Sanatçısı Tunzale Ağhayeva, efsanevi
Gerçek Hayattan Beyaz Perdeye Uzanan Fırtınalı Bir Yolculuk “Fırtınada Gençliğim”
Azerbaycanlı televizyon sunucusunu yayın sırasında arı soktu
Dik Duruşun ve Devrimci Ruhun İzinde: Ufuk Bulut ve Edip Akbayram1 yıl önce
UFUK BULUT'UN ADALET ARAYIŞI! 1 yıl önce
DOĞUŞTAN BAĞIMLILIK6 gün önce