İyi Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun“un Basın İlişkileri Tartışma Yaratıyor

Haber:UfukBulut

 İyi Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı Ali Coşkun'un Basın İlişkileri Tartışma Yaratıyor
Eklenme Tarihi: 2024-02-23 23:59:36

İstanbul, 23 Şubat 2024 - İyi Parti“nin Ataşehir belediye başkan adayı Ali Coşkun, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği etkileyici çıkışının ardından, şimdi ise basın ilişkileriyle gündeme gelmeye devam ediyor. Coşkun“un son toplantıları, gazeteciler arasında ayrımcılık ve bilgi eksikliği konularında tartışma yaratıyor.

Gazeteciler arasında olumlu bir etki bırakan Ali Coşkun, son zamanlarda üç-beş çapsız gazeteciyle yaptığı toplantılar nedeniyle eleştirilere maruz kalıyor. Bu durum, basın mensupları arasında, belediye başkan adayının medya ilişkilerinin sorgulanmasına sebep oluyor.

Ali Coşkun“un bu toplantılara ulusal basından tanınan deneyimli isimlerin dahil olmaması, gazeteciler arasında merak uyandırıyor. Özellikle, basın danışmanı olarak görev yapan Hüzün Yücel“in bu toplantılardan haberdar olmaması, gazetecilerin şaşkınlık içinde sorular sormasına neden oluyor.

Zaman gazetesine konuşan Coşkun, yaşanan bu durumun bilgisi dışında geliştiğini belirterek, "Benim bilgim dışında gelişen bu durumdan dolayı üzgünüm. Basın danışmanım Hüzün Yücel“in de bu toplantılardan haberi olmadığını öğrenince ben de şaşırdım." dedi.

Gazeteciler ise Coşkun“a, ulusal basından tanınan deneyimli bir ismin, özellikle basın danışmanı olarak görev yapan Hüzün Yücel“in bilgisi dâhilinde olmadan yapılan toplantılarda neden yer almadığını sormaktan geri kalmıyor. Ali Coşkun“un açıklamaları ve basın ilişkilerindeki bu tartışmalar, Ataşehir belediye başkan adayının kampanyası üzerinde olumsuz bir gölge bırakma riski taşıyor.

Son Haberler