KADINLARIN ŞİFRESİNİ ÇÖZDÜ

Hacettepe Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunu, İstanbul Devlet Tiyatrosunun da başarılı oyuncusu olan Erdal Bilingen, TV ekranlarında yer aldığı projelerle hayran kitlesini her geçen gün çoğaltıyor.

KADINLARIN ŞİFRESİNİ ÇÖZDÜ
Eklenme Tarihi: 2015-08-26 17:07:16

Oyunculuğuyla dikkatleri her daim üzerine çekmeyi başaran Erdal Bilingen, “Oyunculuk sayesinde kadınların şifresini çözdüm” diyerek hayli iddialı bir açıklamada bulundu. Bugüne kadar yüzlerce senaryo okuduğunu ifade eden sevilen oyuncu Erdal Bilingen “Senaryolarda sadece kendi oynayacağım rolü değil karşımdaki oyuncuyu da incelerim ve hayat vereceğim karakteri buna göre canlandırırım.

Gördüm ki karşımda oynayan her kadının yapısı karmaşık, benim oynadığım karakterler hep düz ve sonuca odaklı. Kadınlar kendi takıntılarıyla çok fazla uğraştıklarından dolayı erkekleri rahat algılayamayıp, karmaşık yapılarını her zaman erkeklerin anlamasını bekliyorlar ama erkeklerin yapısında bu yok. Bu düşünceyle hareket eden erkek, kadınlarında şifresini çözmüş demektir” dedi. Kadınların şifrelerini çözen erkeğinde artık mutluluğu yakalamış olduğunu da savundu.

 

Son Haberler