Kahvenin Özgür Yorumu; LA MINITA COFFEE Roastery

Haber : Eren Dalgıç

Kahvenin Özgür Yorumu; LA MINITA COFFEE Roastery
Eklenme Tarihi: 2023-05-26 23:05:11

Kahvenin Özgür Yorumu; LA MINITA COFFEE Roastery

Kahvenin Özgür Yorumu; LA MINITA COFFEE Roastery

Adını Costa Rika’nın muhteşem ve özenle hazırlanmış kahve üretimiyle ünlü Tarrazu bölgesinden alan, kahve sektörünün en başarılı temsilcilerinden LA MINITA COFFEE Roastery, ustaca harmanlanıp, ustaca demlendikten sonra damak tadınıza lezzeti ve etkiyi bir arada sunan, 2. ve 3. dalga kahveciliği, patisserie konseptiyle buluşturan, Diyarbakır’ımızın en trend mekânlarından biri olarak kahve tutkunlarının ilgi odağı olmaya devam ediyor.

Özenle seçilen Arabica ve Robusta kahve çekirdeklerinden, özgün kavurma teknikleri, farklı pişirme ve demleme yöntemleriyle kahvenin karakteristik tadını bulduğu LA MINITA COFFEE Roastery, kahve deneyimini farklı bir boyuta taşıyor.

Ürün çeşitliliği ve kalitesinin yanı sıra özgün atmosferi ve hizmet kalitesiyle de kahve severler için muhakkak uğranılması gereken mekânlar arasında yer alan LA MINITA COFFE Roastery’ de taze kavrulmuş kahve çekirdeklerinin büyüleyici kokusu eşliğinde günün her saati keyifle kahvenizi yudumlayabilir, enfes sandviç ve tatlı çeşitlerinin keyfinizi katlayabilirsiniz.

Doğru kahve, ekipman ve barista üçlemesini bir araya getiren LA MINITA COFFEE Roastery’ nin,  LA MINITA COFFEE Patisserie adı altında hizmete sunduğu pasta imalathanesinde klasik ürünlerle birlikte kendi özel reçeteleriyle günlük ve taze olarak hazırlanan kurabiye, pasta, kek, sandviç ve lezzetli tatlıları, enfes kahveleri tattığınızda doğru yerde olduğunuzu anlayacaksınız.

LA MINITA COFFEE Roastery işletmecisi girişimci iş insanı Özgür Ekinci, Diyar Magazin ve Diyarbakır Haber’ e yaptığı açıklamada; ”Mekanımızda bulunan makinelerde özel olarak kavurduğumuz arabica ve robusta kahve çekirdeklerini harmanlayarak, özgün demleme yöntemleriyle hazırlayıp,  kaliteli aromaları orijinal tariflerle buluşturarak damağınızda en iyi tatları hissetmenizi sağlamayı amaçladığımız LA MINITA COFFEE Roastery’ de çok keyifli bir ambiyansımızın olduğunu söyleyebilirim. Patisserie’mizde ürettiğimiz lezzetli atıştırmalıklar eşliğinde, nefis aromalara sahip enfes kahveler içebileceğiniz, laptopunuzu alıp saatlerce çalışabileceğiniz mekânımızda, arkadaş ve dostlarınızla birlikte keyifli anlar yaşayacağınızı garanti ediyoruz. Bu keyfi evinde veya işyerinde de sürdürmek isteyenler için kahve satışlarımız da mevcut. Tüm konuklarımızı ustaca kavrulmuş, ustaca harmanlanmış bir fincan mutluluğa davet ediyoruz,” dedi.

 

 

Son Haberler