Koyulhisar“lı milli görüşçüler tek yürek...

Mustafa Kaya“dan sürpriz açıklamalar

Koyulhisar'lı  milli görüşçüler tek yürek...
Eklenme Tarihi: 2022-05-22 22:56:40

İstanbul’da yaşayan Sivas koyulhisar“lı milli görüşü benimsemiş koyulhisar“lı lLisan Çandır  ev sahipliğinde Ümraniye“de  kahvaltıda  bir araya geldiler.
Koyulhisar“lı Çandır köylü olan Bağımsız Medya ve Gazeteciler Birliği Başkanı Ufuk Bulut toplantıya katılanlar arasındaydı. 
Koyunhisar‘ın bir çok farklı köyünden toplantıya katılan milli görüşçüler bundan sonraki günlerde hemşehrimize sık ziyaretlerde bulunarak dayanışma içerisinde olacaklarını belirttiler.

 

 Genel Başkan Yardımcısı  Mustafa Kaya“nın da katıldığı toplantıda  koyulhisar“lılara dönük konuşma yapan sayın Kaya konuşmasına şöyle başladı. “sayın hemşehrilerim bildiğiniz gibi ben de Koyulhisar“lıyım bundan sonraki günlerde ilçemizde daha sık çalışmalar içerisinde olacağız tüm köyleri ziyaret ederek köylülerimizle Kucaklaşacağız yakın bir zamanda İstanbul’daki Koyulhisar“lı hemşehrilerimizi toplayarak memleketimizi ziyaret edeceğiz. 


diyen sayın Mustafa  Kaya. Konuşmasını şöyle sonlandırdı 
Genel başkanımızın sizlere selamını getirdim tüm katılımcı hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum dedi” 
Toplantıya katılanlar arasında yine önemli isimler vardı. Yapımcı ve Sanat Yönetmeni Habib Aytekin, Fuat alıç, Mehmet yazıcı, Ahmet söyler, tuncay Yücel, hamdi Şimşek, adem pelit, Salih Özkan, Mustafa Çan, Şahin güngör, Murat Çandır toplantıya katılarak daha sık buluşma dileğinde bulundular.


Organizasyona ev sahipliği yapan Lisan Çandır meslektaşımız gazeteci Murat Kendirli beye söz verdi. Murat Kendirli ise toplantıya katılan hemşehrilerine yönelik şu ifadelerde bulundu. 
Ben de koyulhisar“lı hemşehrinizim bölgeme hizmet etmek için çaba sarf ediyorum lütfen görüntü vermek ya da laf olsun diye toplantılar yapmayalım bölgemize hizmet edecek projeler geliştirelim ve hamleler yapalım benim üzerime ne düşüyorsa bölgenin emrine amadeyim diyerek konuşmasını sonlandırdı.

Son Haberler