Maltepe Ardahanlılar Derneği“nden Vefa Örneği

Maltepe Ardahanlılar Derneği vefa örneği göstererek Ardahan sevdalısı Cevdet Şentürk“ün adının yaşatılmasını istedi.

Maltepe Ardahanlılar Derneği'nden Vefa Örneği
Eklenme Tarihi: 2023-09-19 19:19:46

      Maltepe Ardahanlılar Derneği vefa örneği göstererek Ardahan sevdalısı Cevdet Şentürk“ün adının yaşatılmasını istedi. Maltepe Ardahanlılar Derneği, Ardahan Belediyesi“ne bir yazı yazarak Ardahan“ın önemli değerlerinden, özellikle Kura Nehri ile özdeşleşmiş bir isim olan Emekli Başkomiser Cevdet Şwntürk“ün adının Ardahan“da herhangi bir cadde ya da sokağa verilmesini istedi.

     Maltepe Ardahanlılar Derneği Başkanı Yaşar Geler“in verdiği bilgiye göre, aynı zamanda dernekler camiasında da etkin olan ve Kura Derneği Başkanlığı da yapmış olan Cevdet Şentürk“ün adının yaşatılması için mücadele edeceğiz. Bu talebimizi Ardahan Belediye Başkanlığına ve Ardahan Belediye Meslisi“ne sunulmak üzere gönderdik. Umuyoruz ki Ardahan Belediye Başkanımız Sayın Faruk Demir bizim ve diğer derneklerimizin de talebi olan bu isteğimizi Ardahan Belediye Meclisi“ne götürerek gerekli çalışmayı yapar ve bu isim Ardahan“da yaşar.

                                                                                MALTEPE ARDAHANLILAR DERNEĞİ

Sayı   :  2023/  9                                                                                                                                                               20 Eylül 2023

Konu : Cevdet Şentürk adının 

Ardahan’da bir caddeye verilmesi

 

                                                                                  ARDAHAN BELEDİYE BAŞKANLIĞINA

                                                                                       (Ardahan Belediye Meclisine)

     Ardahan için canla başla çalışan, Ardahan Sevdalısı, özellikle Kura Nehri ile özdeşleşen, koşulsuz hizmet etme gayreti içerisinde olan, son nefesine kadar Ardahan için çırpınan ve 02 Mart 2022 tarihinde kaybettiğimiz Ardahan Kanaat önderlerinden Ardahan Ölçek Köyü’nden Emekli Başkomiser Cevdet Şentürk’ün adının yaşatılması için adının Ardahan merkezde herhangi bir sokak ya da caddeye verilmesi Maltepe Ardahanlılar Derneği ve Ardahanlılar adına arz ve talep ediyoruz.

                                                                                              Yaşar GELER

                                                                            Maltepe Ardahanlılar Derneği Başkanı

                                                                                                     İmza

 

Son Haberler