"Mesut Solak’ın "Benim Hikayem" Programı Yakında TELE 1’de Başlıyor"

Yasemin çağlayan

Eklenme Tarihi: 2024-06-23 14:32:53

"Mesut Solak’ın "Benim Hikayem" Programı Yakında TELE 1’de Başlıyor"

Gazeteci, yapımcı ve yönetmen Mesut Solak’ın hazırlayıp sunduğu "Benim Hikayem" programı, yakında Türkiye’nin referans kanalı TELE 1 ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Mesut Solak ile programın içeriği ve detayları hakkında konuştuk.

Solak, "Benim Hikayem" için uzun zamandır çalıştığını ve her insanın ilham verici bir yaşam hikayesi olduğuna inandığını belirtti. Programın amacı, bir insanın gerçekten isterse neler başarabileceğini gözler önüne sermek. Başarı hikayelerini ekranlara taşımakla kalmayıp, unutulmaya yüz tutmuş meslekleri, değerlerimizi, sanatçıları ve kendi hikayesini yaratmış siyasetçileri de izleyicilere tanıtacak. Solak, "Her bölümün sonunda izleyenlerin kendilerini iyi hissetmelerini sağlamak en büyük dileğim. Günümüzde her tarafta bir negatiflik var, iyi haberler ve güzel hikayeler herkese iyi gelecek" dedi.

Program formatı gereği hikaye neredeyse ekibin de orada olacağını belirten Solak, bu sayede Türkiye’yi karış karış gezerek izleyicilere farklı bölgeleri de tanıtacaklarını söyledi. Farklı formatı ve zengin içeriği ile TELE 1 izleyicilerinin kısa sürede seveceği bir yayın olacağını ifade etti. Bir bölümde başarılı bir iş kadınının hikayesini anlatırken, bir sonraki bölümde önemli bir değeri ekrana taşıyacak olan program, izleyicilerin her hafta merakla bekleyeceği bir yayın olacak.

 

Solak, "Dediğim gibi uzun zamandır üzerinde çalıştığım için hemen hemen her ayrıntı şu an kafamda hazır. İlk bölümün çekimlerine de bu hafta başlıyoruz" diye ekledi.

Biz de Mesut Solak’a yeni programında başarılar diliyor ve merakla bekliyoruz. "Benim Hikayem", izleyicilere ilham veren ve Türkiye’nin zengin kültürel mirasını ekranlara taşıyan bir program olarak heyecanla bekleniyor.

Son Haberler