Mezarlıkta şarkı söyleyen Zerrin Özer, Instagram sayfasından yaptığı son paylaşımıyla eleştirilerin hedefi oldu.

Zerrin Özer, Instagram sayfasından yaptığı son paylaşımıyla eleştirilerin hedefi oldu. Akşam vakti bir mezarlığın içinde oturup bağıra bağıra şarkı söyleyen Zerrin Özer o anlarını ““Sana geldim Can Hüseyin, Merhaba...““ notuya yayınladı.

Mezarlıkta şarkı söyleyen Zerrin Özer, Instagram sayfasından yaptığı son paylaşımıyla eleştirilerin hedefi oldu.
Eklenme Tarihi: 2022-12-17 19:41:02

HABER : Habib AYTEKİN

Müziği bıraktığını açıkladıktan kısa bir süre sonra dayanamayıp sahnelere geri dönen Zerrin Özer, son zamanlarda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor... 

Geçtiğimiz günlerde tayt giydiği bir karesini yayınlayıp, kadınların tayt giymesinden rahatsız olduğunu belirten Nükhet Duru“ya göndermede bulunan Zerrin Özer şimdi de mezarlıktan yaptığı paylaşımıyla gündeme geldi. 
Zerrin Özer, Instagram sayfasından yaptığı son paylaşımıyla eleştirilerin hedefi oldu. Akşam vakti bir mezarlığın içinde oturup bağıra bağıra şarkı söyleyen Zerrin Özer o anlarını ““Sana geldim Can Hüseyin, Merhaba...““ notuya yayınladı. Kimse Zerrin Özer“in neden mezarlıkta şarkı söylediğine anlam veremezken tepkiler de gecikmedi. 
Kullanıcılar, Zerrin Özer“in bu videosu hakkında ““Şarkı söylenecek yer mi kalmadı““, ““Artık sadece ölüler mi dinliyor seni?““, ““Mezarlıkta bağıra bağıra şarkı söylemek sizce normal mi?““, ““Mezarlıkta şarkı söylemek yerine dua okusaydınız““, ““Hiç yeri değil, yakıştıramadım““, ““Ölülere saygısızlık!““, ““Bu kadarına da pes doğrusu““ şeklinde yorumlar yapıldı. 
 

Son Haberler