
Dik Duruşun ve Devrimci Ruhun İzinde: Ufuk Bulut ve Edip Akbayram5 ay önce
Erzincan Belediyesi olarak şehrimize yakışır yeni parklar kazandırmaya devam ederken, Belediye Başkanımız Sayın Bekir Aksun, MHP İl Başkanı Bilgehan Çağrı Özarslan ile birlikte Kızılay Mahallesinde yapımına başlanılan Mihrali Aksu Millet Bahçesindeki çalışmaları yerinde inceledi.
Erzincan Belediyesi, yaptığı parklara çocuk oyun gruplarının dışında açık alan spor aletleri, yürüyüş yolları ve dinlenme alanları da yaparak her yaştan insan için hem spor yapma, hem de güzel bir zaman geçirme alanları oluşturmak için çalışmalarına devam ediyor. Kızılay Mahallesi’nde yapımı devam eden Mihrali Aksu Millet Bahçesi tamamlandığında Erzincan’a ayrı bir değer katacak.
Kızılay Mahallesi’nde yapımına başlanan Millet Bahçesinde, 20.000 m2 alan içerisinde çocuk oyun grupları, spor aletleri, yürüyüş yolları, kent mobilyaları ve içerisinde meydan barındıran bir yeşil alan olacak
Zafer Alanya'dan iddialı açıklama
Bağımsız Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Ufuk Bulut’tan 15 Temmuz Mesajı: “Hakikatin Peşinde Olanlar, Demokrasinin Teminatıdır”
15 Temmuz: Milletin İradesine Zincir Vurulamaz
Dik Duruşun ve Devrimci Ruhun İzinde: Ufuk Bulut ve Edip Akbayram5 ay önce
UFUK BULUT'UN ADALET ARAYIŞI! 4 ay önce
Okulda Ahlak ve Eğitim 4 gün önce