Nasıranlı: Güzel günleri birlikte kucaklayacağız

Murat Genç / DİYARBAKIR

Nasıranlı: Güzel günleri birlikte kucaklayacağız
Eklenme Tarihi: 2023-03-31 15:19:34

Nasıranlı: Güzel günleri birlikte kucaklayacağız

Cumhuriyet Halk Partisinin Diyarbakır Milletvekili aday adayı Avukat Cevdet Nasıranlı, Diyarbakır“ın etkili gazetelerinden Tigris Haber“i ziyaret ederek yayın koordinatörü Naci Sapan ile görüştü. 

TİGRİS HABER : Cumhuriyet Halk Partisinin Diyarbakır Milletvekili aday adayı Avukat Cevdet Nasıranlı, gazetemizi ziyaret ederek yayın koordinatörümüz Naci Sapan ile görüştü. Nasıranlı, Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı seçtirmek, partiyi büyütmek için yola çıktıklarını, kucaklaşılan, helalleşilen bütün kesimlerle bunu başaracaklarını söyledi.

Diyarbakır CHP’deki Adaylık yarışında şanslı olarak nitelendirilen Avukat Cevdet Nasıranlı, gazetemizin yayın koordinatörü Naci Sapan’ı ziyaret ederek, çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Cevdet Nasıranlı, 14 Mayıs gecesi tüm Türkiye’nin, dolayısıyla bölgenin rahat nefes alacağını ifade ederek şunları söyledi;

Ülke, 14 Mayıs’ta nefes alacak

13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önümüze koyduğu güzergâhta toplumun geleceğinin garantiye alınması için bir çaba içindeyiz. Genel Başkanımızın çizdiği yolda birlikte yürüyoruz, sonuna kadarda devam edeceğiz. Toplumun ötekileştirilen bütün kesimleriyle helalleşmenin karşılık görmesi son derece önemli. Demokrasi, hak, hukuk, adalet mücadelesinin 14 Mayıs’ta zaferle taçlanacağından hiç şüphemiz yok. 14 Mayıs’ta Genel Başkanımız Cumhurbaşkanı seçilecek, partimiz iktidarın güçlü ayağı olacak. Alanlarda yaptığımız çalışmalardan bunu çok iyi görüyor ve hissediyoruz” dedi.

Kürtlerle ilgili sorun kalmayacak

Özellikle Kürt meselesi konusunda yapılacak çalışmalarda aktif rol almak istediğini de sözlerine ekleyen Cevdet Nasıranlı, ayırım yapılmadan herkesin kucaklanacağı CHP iktidarında özellikle Kürt meselesindeki sıkıntıların giderilmesi beklentilerine cevap verileceğini belirterek, “14 Mayıs gecesi, başta demokrasi, toplumsal ve bireysel hak ve hürriyetler olmak üzere, Kürt meselesinin çözümü konusunda ülke rahat bir nefes alacak. Kemal bey Cumhurbaşkanı olduğunda bütün sorunların tek tek çözüleceğine inanıyorum. Ben de bu konuda üzerime düşeni yapacağım zaten" dedi. ( Tigris Haber / Mahsum Rençber)

https://www.tigrishaber.com/nasiranli-guzel-gunleri-birlikte-kucaklayacagiz-85169h.htm

Son Haberler