Nazan Şara Şatana 12. Kez Okurlarını Selamlıyor

Meslek hayatına gazetecilik yaparak başlayan, sonrasında turizme geçen ve orada üst düzey yöneticiyken yazmaya karar veren ve şimdilerin en çok okur sayısı olan yazarlarından tarihi roman yazarı Nazan Şara Şatana 12. Kez okurlarını “Ayasofya“da Gec

Nazan Şara Şatana 12. Kez Okurlarını Selamlıyor
Eklenme Tarihi: 2015-10-23 16:42:31

 

Yazar bu kitapta Ayasofya“yı uzun uzadıya anlatıyor. Farklı hayatlara ve birbirinden başka hikâyelere kucak açmış bu gizemli yeri ince ince işliyor. Sihirli bir âlemdeki bu büyülü yolculuğa okuru çekmeyi başarıyor.  

Ayasofya“da Gece Buluşması“nın arka kapağından:

“O gece Ayasofya“dan sesler geliyordu…

Fatih Sultan Mehmet“le karşılaştığım ilk an ölecek gibiydim.

Bal rengiydi gözleri…

Ama en büyük hüznüm Eyüp Sultan Hazretleri“nin dışarıda öldürüleceğini bile bile çıkışını seyretmekti.

Seslendim ama duymadı…

Bizans İmparatoru I. Justinianus, eserini bir de benden dinle!”

Ayasofya“da Gece Buluşması” Ayasofya“yla ilgili bugüne kadar çok sayıda yazılan kitaptan ayrı yerde duruyor. Bu kitap; Ayasofya ile ilgili fantastik türde yazılan ilk tarihi roman olma özelliği taşıyor.

Yazar bir gece Ayasofya“da kalıyor ve gördüklerini, yaşadıklarını kurgulayıp insanların aklını karıştırarak, kitap okur gibi değil de film izler gibi kendimizi kitabın içinde buluvermemize neden oluyor.

Destek Yayınlarından çıkan kitap şu an tüm kitapçılarda okuyucusunu bekliyor. İnternet üzerinden satışları ise kitapçılara dağıtımı yapılmadan önce başladı. Yayınevinin sunduğu bir hizmetle kitabı kendi adınıza imzalı alabiliyorsunuz.

Yazarın kitapla ilgili hazırladığı videoya şu adresten ulaşabilirsiniz: YK9bVFq93sA

Şu aralar Kültür Televizyonu“nda sunduğu “Yaşama Sanatı” adlı programın ve 30 Ekim“de vizyona girecek “Mavi Gece” filminin heyecanını yaşayan Nazan Şara Şatana, “Yaşam Sanatı” programına; yazdıklarıyla topluma ışık tutan, yazmayı bir yaşam biçimi olarak benimseyen, yaşamını bu alanda sürdürmek konusunda kararlı, Türk Edebiyatı“na katkı sunmaya açık, tüm yazar ve yazar adaylarının katılımlarını bekliyor.

“Mavi Gece”ye gelecek olursak; bu, öyküsü Nazan Şara Şatana“ya ait bir sinema filmi. Senaryosu ve yönetmenliğini Ahmet Hoşsöyler“in yaptığı filmde, Fırat Tanış, Ayça Varlıer, Gökhan Mumcu, Eda Bilgin gibi birçok oyuncu rol aldı. Fantastik komedi türündeki film 30 Ekimde sinemalarda…

 

Son Haberler