:

Haber:Ufuk Bulut

:
Eklenme Tarihi: 2024-02-23 16:56:10

Onursal Adıgüzel, Ataşehir“de seçim kampanyasını sürdürerek halkın yoğun ilgisini çekiyor. Şehrin dört bir yanını karış karış dolaşan Adıgüzel, her mahallede kapı kapı dolaşarak vatandaşlarla birebir görüşmeler gerçekleştiriyor. Gelişmiş iletişim becerileri sayesinde komşularını bağrına basan Adıgüzel, halkın beklenti ve sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini paylaşıyor.

:

Onursal Adıgüzel“in seçim vaatleri arasında, belediye başkanlığı döneminde sık sık mahallelerde olacağına vurgu yapması dikkat çekiyor. Adıgüzel, "Milletvekili olduğum zamanlar daha iyi mahallelerinde sokaklardaydım. Belediye başkanı olduktan sonra da beni hep aranızda göreceksiniz. Ulaşılmayan değil, kolay ulaşılabilir bir belediye başkanı olacağım" diyor.

:

Adıgüzel, seçildiği takdirde Ataşehir“de alışılmışın dışında bir belediye başkanlığı yapmayı hedefliyor. Vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak ve şehrin ihtiyaçlarına daha etkin çözümler üretmek için çaba harcayacağını belirten Adıgüzel, seçimlere damgasını vuracak gibi görünüyor.

Halkın ilgisi ve destekleriyle büyüyen kartopu gibi, Onursal Adıgüzel“in seçim kampanyası gündemdeki yerini koruyor. Ataşehir“de yaşayanlar, belediyenin yönetiminde farklı bir vizyon görmeyi umut ediyor.

:

Son Haberler