Rolüm özgürlüğümü kısıtladı

Rolüm Özgürlüğümü Kısıtladı

Rolüm özgürlüğümü kısıtladı
Eklenme Tarihi: 2015-12-18 15:39:18

Kanal 7 ekranlarının fenomenleşen “Elif” isimli günlük dizi filmin 28 kişilik ana oyuncu kadrosunun kötü karakteri Arzu (Cemre Melis Çınar) aradan sıyrılmayı başaranlardan oldu. Başarılı oyuncu Cemre Melis Çınar “Arzu karakteri bana oyunculuğumu geliştirmekte ve hayatı tanımakta çok yardımcı olsa da özgürlüğümü kısıtladı” dedi.

Yayınlandığı birçok ülkede en iyi yabancı dizi ödüllerini toplayan, Kanal 7 ekranlarının başarılı yapımı “Elif” isimli günlük dizi film 2. sezonunda da başarı grafiğini yükseltmeye devam ediyor. “Elif” isimli günlük dizi filmin 28 kişilik ana oyuncu kadrosunun kötü karakteri Arzu (Cemre Melis Çınar) aradan sıyrılmayı başaranlardan oldu. Başarılı oyuncu Cemre Melis Çınar “Arzu karakteri bana oyunculuğumu geliştirmekte ve hayatı tanımakta çok yardımcı olsa da özgürlüğümü kısıtladı” dedi.


İzleyiciler tarafından nefretle takip edildiğini de belirten Cemre Melis Çınar “Yolda yürürken bile arkama bakarak ve korkarak ilerliyorum” diyerek, endişesini dile getirdi.

Elif” isimli günlük dizisinin yapımcılığını üstlenen Green Yapım ise “Yurt dışından aldığımız ödüllerin törenlerine Arzu karakterimizi götüremiyoruz. Yurt dışında yayın yapan kanallar izleyiciden koruyamayabiliriz, getirmeyin uyarısını tarafımıza yapıyorlar” açıklamasında bulundular.

Arzu karakteriyle Cemre Melis Çınar, oyunculuğundaki başarısıyla en çok sevilmeyen kötü olmayı başardı.

ufuk Bulut

Son Haberler