Dik Duruşun ve Devrimci Ruhun İzinde: Ufuk Bulut ve Edip Akbayram1 yıl önce
Samsun Kafkas Çerkes Vakfı olarak Ramazan ayının bereketini ve manevi atmosferini hep birlikte yaşamak için ilk iftar programımızı büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik.

Dün akşam vakıf binamızda düzenlediğimiz iftar programında, 100’ün üzerinde misafirimizle aynı sofrada buluşarak birlik ve beraberliğimizi pekiştirdik. Çerkes kültürünün dayanışma ruhunu yansıtan bu anlamlı gecede, kardeşlik ve dostluk bağlarımız daha da güçlendi.
Vakıf Başkanı Nurettin Güner, iftar programında yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, farklı etnik grupların ülkemiz için büyük bir zenginlik olduğunu ifade etti. Güner, "Kültürel farklılıklarımız bizim ayrışmamız için değil, tam tersine ortak değerler etrafında daha da güçlenmemiz için bir vesiledir" diyerek bu birlikteliğin daim olması temennisinde bulundu.
Bu güzel akşamda bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür eder, Ramazan ayının barış, huzur ve bereket getirmesini dileriz.
#SamsunKafkasÇerkesVakfı #RamazanBereketi #İlkİftar #BirlikVeBeraberlik #ÇerkesKültürü #KardeşlikRuhu

FAI Türkiye’de Hava Sporlarında Tek Yetkili Kurumu Resmen Tanıdı
KGK dış medya üyeleri Alanya basını ile bir araya geldi
ANADOLU BİRLİĞİ PARTİSİ ALANYA İLÇE BAŞKANI ŞÜKRÜ GÜNERİ: “ÇOCUKLAR BİZİM DEĞERİMİZ, GELECEĞİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ”
InterspaceMusic” iddiası: Dijital müzik dağıtım şirketi üzerinden kripto dolandırıcılığı uyarısı
Dik Duruşun ve Devrimci Ruhun İzinde: Ufuk Bulut ve Edip Akbayram1 yıl önce
UFUK BULUT'UN ADALET ARAYIŞI! 1 yıl önce
RAMAZAN BİTTİ DİYE HERŞEY BİTTİ Mİ?6 gün önce