Şehitlik Özel Eğitim Anaokulunun Gurur Günü ; Ankara’mızın Başkent oluşunun 101. Yılı kutlamaları

HABER : HÜSEYİN AKIN / ANKARA

Şehitlik Özel Eğitim Anaokulunun  Gurur Günü ;  Ankara’mızın Başkent oluşunun 101. Yılı kutlamaları
Eklenme Tarihi: 2024-10-21 03:33:51

Şehitlik Özel Eğitim Anaokulunun  Gurur Günü ;

Ankara’mızın Başkent oluşunun 101. Yılı kutlamaları

 

Kurtuluş mücadelesinin simgesi Seymenlerin cesaretiyle taçlanan güzel şehir “Ankara’mızın Başkent oluşunun 101. yılı Şehitlik Özel Eğitim Anaokulu’nda özel bir törenle kutlandı.

Küçük yüreklerle büyük tarihimize sahip çıkılan bu özel ve gurur gününde Çocuklarımıza bu tarihi mirası anlatıldı. Milli değerlerimizle birlikte  sevgi ve saygıyla büyümeleri istendi.

Yapılan tören ve günün anlam ve öneminin dile getirildiği Şehitlik Özel Eğitim Anaokulunun web sitesinde “Ankara“nın Başkent oluşunun 101. yılını kutladığımız bu anlamlı güne öğrencilerimize Ankara simidi ikram ederek başladık. Bahçemizde yaşayan Ankara kedileri de sanki günün önemini anlarcasına saklandıkları yerlerden çıkarak adeta bize selam verdiler. Sınıflarımızda Ankara ve vatan sevgisi üzerine güzel etkinlikler gerçekleştirilerek, okulumuzda harika bir pano oluşturuldu. Günün devamında ise Ankara folklor yarışması birincileri Arda ve Aras Yılmaz, öğrencilerimize unutulmaz bir Seymen gösterisi sundular. Seymenlerin coşkulu oyununu izleyen öğrencilerimiz, etkinliklere büyük bir heyecanla eşlik ettiler. Bu güzel programda emeği geçenlere ve Seymen oyunları ile muhteşem bir şölen yaşatan Ankara il 1.leri Arda Yılmaz ve Aras Yılmaz’a teşekkür ediyoruz!” denildi.

( HABER : HİSEYIN AKIN / ANKARA)

 

Son Haberler