Serhan Asker,

Haber:Acı Yoeuldu

 Serhan Asker,
Eklenme Tarihi: 2024-03-12 15:39:09

İstanbul - Hacı Yoruldu kitabıyla büyük bir çıkış yakalayan Serhan Asker, 6 Şubat“ta yaşanan depremin ardından bölgede yaşananları gözlemleyerek, acı ve duygusal hikayeleri "Acı Yoruldu" kitabında topladı. Serhan Asker, yaşanan bu acıları unutmamak adına özel hikayeleri derleyerek, kitap geliriyle 20 derslik bir okul inşa etmeyi planlıyor.

Serhan Asker“ın "Acı Yoruldu" kitabı, şimdiden en çok satanlar arasında yer alırken, bağımsız Medya ve Gazeteciler Derneği olarak, kampanyaya destek vermek amacıyla 500 adet kitapla katılım sağlama kararı aldı.

Depremin hemen ardından bölgede tanıklık eden Serhan Asker, yüzünde ve yüreğinde derin izler bırakan hikayeleri, kitap aracılığıyla okurlarıyla paylaşıyor. Kitap geliriyle inşa edilecek okul, depremzedelerin ihtiyaçlarına destek olacak ve toplumsal dayanışmayı güçlendirecek önemli bir adım olacak.

Serhan Asker“ın bu anlamlı projeye verdiği destekle birlikte, bağımsız Medya ve Gazeteciler Derneği olarak kampanyaya katılım sağlanması, toplumun bu tür olaylara duyarlılığını artırmayı hedefliyor. Bu örnek kampanya ile depremzedelerin ihtiyaçlarına dikkat çekmek ve toplumun birlikte daha güçlü olabileceği bir farkındalık oluşturmayı amaçlayan Serhan Asker, "Acı Yoruldu" kitabıyla sadece bir yazar değil, aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerine liderlik eden bir isim olarak ön plana çıkıyor.

 

 

 


 

Son Haberler