SİEMENS ‘AKILLI KENT’  RAPORUNU ÖZ’E SUNDU

Avrupa’nın en büyük teknoloji markası Siemens, yaklaşık bir yıldır sürdürdüğü ve dünyada sadece; Londra, Brüksel, Alba Iulia, Aberdeen ve Kartal’da gerçekleştirdiği “Akıllı Kent“ çalışma raporunu Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e sundu.

SİEMENS ‘AKILLI KENT’  RAPORUNU ÖZ’E SUNDU
Eklenme Tarihi: 2017-09-26 17:52:00

Londra ve Brüksel İle Birlikte Kartal“da Hayata Geçecek

Dev teknoloji markası Siemens ve Kartal Belediyesi tarafından ortaklaşa gerçekleşen projede, Avrupa“da Londra ve Brüksel gibi öne çıkan şehirlerle birlikte teknolojik kentlerin kurulması için çalışma gerçekleştiriyor. Siemens Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Gelis ve ilgili projenin çalışma ekibi, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz ve belediye çalışanlarıyla gerçekleştirdiği toplantıda Akıllı Kent çalışma raporunu sundu. Toplantıda yaklaşık 2 saat projenin dünü ve bugünü tartışıldı.

“Kartal Geleceğini Planlıyor”

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, toplantı sonunda yaptığı konuşmada, Siemens ile Kartal Belediyesi tarafından gerçekleşen “Akıllı Kent” projesinin, Avrupa“nın öne çıkan kentleriyle birlikte yürütülmesinin önemine dikkat çekerek; “Bugün Siemens“in değerli çalışanlarıyla Akıllı Kent projemizin dününü ve geleceğini konuştuk. Projenin nasıl geliştirilebileceğini belediye çalışanlarımızla birlikte uzun süre tartıştık. Göreve geldiğimiz günden bu yana, Kartal“ın geleceğini planladığımızı ve bu planlamanın uzun vadeli olduğunu hep dile getirdik. İşte bu Akıllı Kent çalışmamız bunun örneklerinden biridir. Kartal“ın Avrupa“da öne çıkan şehirler gibi teknolojik bir kent olması için bu çalışmayı çok önemsiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Son Haberler