sisortaya barış geliyor..

Sisortaya Barış Geliyor..

sisortaya barış geliyor..
Eklenme Tarihi: 2019-07-26 00:40:00

Sivas Koyulhisar“ın sisorta bölgesinde yaylalar ve sınırlar yüzünden köyler arasında neredeyse yüz yılı aşkındır kavgalar son buluyor.


Bölgenin önde gelen saygın,cemiyette söz sahibi  kişilerin oluşturduğu komisyon çalışmalarona hız verdi.
Komisyon üyelerini incelediğimde gerrçekten bölgede karşılığı olan insanlarımız biraraya gelmişler.


Ramazan Kıraç sevgi ve barış dolu söylemleriyle dikkatleri üzerine topluyor..Memleket sevdalısı,büyüğüne,küçügüne dahası her fikre saygılı bir kişilik.Ülkemizde siyasilerin nefret dolu söylemleriyle kutuplaşan toplumumuzun Sayın Ramazan Kıraç gibi isimlere ihtiyacımız var.

Çok yerinde bir isim.


Zeki Bulut bırakın sisortayı Sivasın dısına taşmış  bir değerimizdir kendisi.
Zeki bulut beyefendiliğiyle  ve sakin kişiliğiyle Köyler arasındaki drgınlıkların son bulmasında oldukca katkı sağlıyacağı düşüncesindeyim.


Zeki Bulut yıllardır siyaset ve dernekler içerisinde yer almış oldukca deneyimli vede kendisi MHP“in yönetim kadrosunda yer almı,Ataşehirden belediye başkanlığı adaylığı,Millet vekili adaylığı ve partide MYK üyelik görevlerinde bulunmasına rağmen hir bir zaman başkanlığını yaptıı dernek yada platformlara siyaseti taşımayarak örnek olmuş birisidir.

Sezayi Öztekin beyefendi sisortamızda oldukça sevilen bir isim uzlaşma komisyonunda yer alması isabetli bir tercih olmuş


Unsal Doğan esnaf bir hemşehrimiz bölgede söz sahibi,sevilen ve saygın bir isim eminimki uzlaşma komusyonununa değer katacaklarından eminim.

Bu dört isim bölgemizde yüz yıldır yaşanan ve kronikleşmiş sorunlarımızı masaya yatırarak kalıcı bir şekilde çözüme kavuşturmaları yönünde başarılı olmalarını ve  köylerimiz arasında sulhun sağlanması adına hepimizin elimizi taşın altına koyme vaktıdir.


Sisorta muhtarlarına ve köylerimizin önde gelen isimlerine çok iş düşüyor.komisyon üyelerimize destek olalım.Yüz yılın bir çalışması budur.Bizler tüm sisorta halkı olarak akrabayız.aynı suyu içiyor,aynı havayı tenefüs ediyoruz.. kavga kimseye birşey kazandırmamış Artıh sulh içinde yaşayalım..

Bu sulh  komusyonu hepimizin adına çalışıyor.
.Emekleri  hatta enerjilerini bizler için harcayan bölgemizin bu degerli isimlerine sisorta halkı adına teşekkür ediyoruz.

Son Haberler