Dik Duruşun ve Devrimci Ruhun İzinde: Ufuk Bulut ve Edip Akbayram10 ay önce
Ataşehir baharatcısından Bizim Yaka İstanbul Gazetesine önemli bilgi vererek mide temizliğini bitkilerle nasıl yapabileceğimizi anlattıii
Midenin iç yüzeyindeki mukoza bezlerinin bazı enzimlerinin yeteri kadar salgılamaması olarak bilinen mide tembelliği tüm vücuda sıkıntı veriyor. Uzmanlar bu sorunun çözümünün kolay olduğunu belirterek, doğal bitkilerin kapısının çalınması gerektiğini söylüyor. İşte o karışımlar...
SUMAK: Bir çay fincanı kaynar suyun içine bir çay kaşığı sumak atın. Demlenmesi için bekledikten sonra süzün. Öğle ve akşamları yemeklerden önce birer fincan için.
IHLAMUR: Bir çay fincanı kaynar suyun içine bir çay kaşığı ıhlamur ilave edin. Demlenmesi için bekledikten sonra süzün. Öğle ve akşamları yemeklerden önce birer fincan için.
LİMONATA: Bol miktarda ev yapımı limonata tüketmek de tembelliğe iyi gelir.
DEFNEYAPRAĞI: Bir fincan kaynar suyun içine ince kıyılmış bir çay kaşığı defne yaprağını atın. Demlenmesi için bekledikten sonra süzün. Öğle ve akşamları yemeklerden önce birer fincan için.
BİBERİYE: Bir fincan kaynar suyun içine ince kıyılmış bir çay kaşığı biberiye atın. Demlenmesi için bekledikten sonra süzün. Öğle ve akşamları yemeklerden önce birer fincan tüketin.
KEKİK: Bir fincanı kaynar suyun içine bir çay kaşığı kekik katın. Demlenmesi için kısa bir süre bekledikten sonra süzün. Öğle ve akşamları yemeklerden önce birer fincan için.
KARANFİL: Bir fincanı kaynar suyun içine bir çay kaşığı karanfil katın. Demlenmesi için bekledikten sonra süzün. Öğle ve akşamları yemeklerden önce birer fincan için.
HELİLE: Bir çorba kaşığı toz haline getirilmiş halile ile iki çorba kaşığı süzme balı karıştırın. İkiye bölüp yemek
aralarında yiyin.
Sağlık Bakanı Memişoğlu’ndan Moğolistan’a resmi ziyaret
Ezbere ilaç kullananlar... Bu haberi iyi okuyun
Terme'de Et Nerden Alınır ?
TERME'NİN İLK VE TEK KADIN MUHTARI TIP BAYRAMINDA DOKTORLARI UNUTMADI
Dik Duruşun ve Devrimci Ruhun İzinde: Ufuk Bulut ve Edip Akbayram10 ay önce
UFUK BULUT'UN ADALET ARAYIŞI! 9 ay önce
SERHAT ARDAHAN SPORA BAŞKAN DAYANMIYOR1 ay önce