Tabii ki, işte önerdiğiniz bilgilerle ilgili bir haber: Onursal Adıgüzel, Ataşehir Hisar“da Mahalle Programına Katıldı

Haber:Ufuk Bulut

 Tabii ki, işte önerdiğiniz bilgilerle ilgili bir haber:  Onursal Adıgüzel, Ataşehir Hisar'da Mahalle Programına Katıldı
Eklenme Tarihi: 2024-02-23 23:22:58

Ataşehir Yenişehir Mahallesi Muhtarı Mustafa Arı, düzenlediği coşkulu bir programda bölge halkıyla bir araya geldi. Programa katılan konuklardan biri de Milletvekili ve Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel oldu.

Programın açılış konuşmasını yapan Mahalle Muhtarı Mustafa Arı, mikrofonu Onursal Adıgüzel“e teslim ederek kısa bir hoşgeldin konuşmasına yer verdi. Adıgüzel, kalabalık ve coşkulu atmosferde, "Buralar benim mahallem dedir, sizler de benim komşularımsınız. Sizinle bir araya gelmek beni çok mutlu etti" dedi.

Adıgüzel, konuşmasında geçmiş dönemde milletvekili olarak görev yaptığı süreçte mahalle sakinleriyle olan bağını vurgulayarak, "Zaman zaman sizden bir kısım komşularımızla abilerimle görüşüyordum. Ancak belediye başkanı olduğum takdirde hep içinde olacağım. Ataşehir“e birlikte yöneteceğiz, sorunlarınızı direkt sizlerden dinleyerek çözüm arayacağım" diye konuştu.

Program sırasında Yenişehir sakinlerinin sorularını da yanıtlayan Adıgüzel, katılımcılara Ataşehir“in geleceğiyle ilgili plan ve projelerini paylaşma fırsatı buldu.

Son Haberler