"TOKİ Mağdurlarına Avukat Ayşen Muştu ve Bağımsız Gazeteciler Birliği Başkanı Ufuk Bulut“tan Güçlü Destek!"

Haber:Ufuk BULUT

Eklenme Tarihi: 2024-01-08 17:54:17

İstanbul“un Ataşehir bölgesinde gerçekleşen TOKİ mağdurları eylemi, dikkat çekici desteklerle birleşiyor. Eylemi düzenleyen TOKİ mağdurları, yaşadıkları sorunlara çözüm bulmak ve seslerini duyurmak amacıyla bir araya gelirken, bu mücadelede hukuki destek ve medya desteği de alıyor.

Avukat Ayşen Muştu, TOKİ mağdurlarının yanında durarak, haklarını savunmalarında ve adaletin sağlanmasında destek olacağını açıkladı. Muştu, "Hukuk, herkesin eşit ve adil bir şekilde korunmasını sağlamalıdır. TOKİ mağdurlarının yaşadığı bu sorunları çözüme kavuşturmak için elimden geleni yapacağım" dedi.

Bağımsız Gazeteciler Birliği Başkanı Ufuk Bulut da, eylemi yakından takip ederek, mağdurların sesini kamuoyuna duyuracaklarını belirtti. Bulut, "Gazetecilik mesleğinin temel görevlerinden biri toplumsal sorunlara dikkat çekmek ve adaletin peşinde koşmaktır. TOKİ mağdurlarının yaşadığı bu durumu kamuoyuna taşıyarak, destek olacağız" dedi.

Avukat Ayşen Muştu ve Ufuk Bulut“un destekleriyle güçlenen TOKİ mağdurları, adaletin sağlanması ve yaşadıkları mağduriyetlerin giderilmesi için mücadelelerine kararlılıkla devam ediyor. Haklarını arayan mağdurlar, birlikte mücadele etmenin gücüyle umutlarını koruyarak yetkililere çağrıda bulunuyor.

Son Haberler