Üçüz bebekleri bekliyordu doğumda büyük şok yaşadı

Kimberly Fugate 42 yaşında üçüzleri olacağını öğrendi. 10 yaşında bir kızı vardı ve bir daha tekrardan hamile kalması mümkün olmayacağını düşünüyordu. Fakat ultrasona girince ise gözlerine inanamadı. Doktor tek yumurta üçüzlerine hamile olduğu müjdes

Üçüz bebekleri bekliyordu doğumda büyük şok yaşadı
Eklenme Tarihi: 2017-11-24 00:59:54

Üçüz gebeliğin riskleri hakkında aile iyice bilgilendirildi. Heyecanın yerini bu defa endişe aldı. Fugate ailesi dört gözle doğum gününü bekledi. Daha büyük bir eve taşınıp üçüzlerin odasını hazırladılar.

Dokuz ay hızla geçti. Sorunsuz bir şekilde gerçekleşen doğumla üç bebek dünyaya geldi. Fakat az sonra olacakları hiç kimsenin aklına bile gelmedi.

Ebe birden, ‘Bir çift ayak daha görünüyor!“ diye bağırdı. Odadaki herkes büyük şaşkınlık yaşadı.

Kimberly ve Craig çifti dördüzleri oldu. Doktorlar bile bunu daha evvelden kestirememişti. Meğerse bebeklerden biri ultrasonda diğerlerin arkasına gizlenmiş.

729 binde 1 görülen bir olay yaşandı ve sürpriz bir şekilde dördüncü bebek dünyaya geldi. Kimberly, Newsocracy“ye Dünyanın en şanslı annesiyim.

Bebekler hastanede bekletildikten bir müddet sonra taburcu edildiler. Şimdilerde büyük evlerinde yaşıyorlar.

Kimberly, “Bebeklerim iyi ki dünyaya gelmiş. Onlar olmasaydı ne yapardık bilemiyorum. Evimize neşe getirdiler. Bebek kokusunu çok özlemişiz.

Kaynak: internethaber

Son Haberler