Dik Duruşun ve Devrimci Ruhun İzinde: Ufuk Bulut ve Edip Akbayram1 yıl önce
Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi“ndeki açılışta konuşan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, şehitleri ve gazileri saygı ve minnetle andığı konuşmasında "Bugün burada, şehitlerimizin huzurunda olma bilinciyle bir program tertip ettik. Nesilden nesile aktarılan ve korunan olguları kapsayan kültür kavramı, en güzel tezahürlerini bundan önce Üsküdar“da bulmuştur. Bundan sonra da inşallah devam edecektir. Üsküdar, İstanbul“un bir özetidir. Biz, toplumun her kesimine hitap eden projeler, toplumu araştıran değil bütünleştiren etkinlikler, sosyalleştiren aktiviteler düzenliyoruz." dedi.
Gazilerin de katıldığı törende, Mühür Sanat Türk Müziği Topluluğu bir dinleti sundu. Kuran-ı Kerim“in de okunduğu etkinlikte ayrıca "Şehitlerimiz" temalı fotoğraf sergisi açıldı.
Bu sezon Üsküdarlılar“ı çok farklı etkinlikler bekliyor, Türk Sanat Müziğinin yanı sıra batı müziği, talk show gibi etkinlikler de sanatseverlerle buluşacak.
Halkın Sanatçısı Tunzale Ağhayeva, efsanevi
Gerçek Hayattan Beyaz Perdeye Uzanan Fırtınalı Bir Yolculuk “Fırtınada Gençliğim”
Azerbaycanlı televizyon sunucusunu yayın sırasında arı soktu
Bora Toprak’tan Yarış Atı Sürprizi: Atlarının İsimlerini İlk Kez Açıkladı, “Kuzgun” Jest Yaptı
Dik Duruşun ve Devrimci Ruhun İzinde: Ufuk Bulut ve Edip Akbayram1 yıl önce
UFUK BULUT'UN ADALET ARAYIŞI! 1 yıl önce
DOĞUŞTAN BAĞIMLILIK1 hafta önce