Vefanın adı Battal İlgezdi

Başkanımızın arkasındayız

Vefanın adı  Battal İlgezdi
Eklenme Tarihi: 2022-07-09 21:20:09

2009 senesinde dört farklı ilçenin kenar mahallelerinin bir araya gelmesiyle Ataşehir oluşturuldu. Yıllar boyu neredeyse unutulmuş hizmet almakta zorluk yaşayan bu mahalleler  Ferhatpaşa, yeni Çamlıca, mevlana, Kayışdağı, Örnek mahallesi, Mustafa Kemal mahallesi, esatpaşa, Yenisahra gibi hizmet görmemiş neredeyse unutulmaya 100 tutmuş bu mahallelerin ayaklanışını ya da dirilişine şahitlik yaptık desek yeridir.

Battal İlgezdi göreve geldiğinde oturacak ne bir belediye binası ne de hizmet verecek araçları personeli yoktu.

Yıllar önce yazdığım bir haberde sıfırdan zirveye Ataşehir dediğimden de haklıydım.

Ataşehrin Türkiye’nin gözde ilçelerinden biri olma sebebi vizyon sahibi belediye başkanı Battal İIgezdi arkadaşlarının çabaları ve gayretleri ile oluşmuştur.

Battal İlgezdi ve Ataşehir belediyesinin hizmetlerini yaptığı işleri sizlere birkaç kez haber yaparak anlattık. Battal il gezinin tekrar sayfalarımızda yer bulmasının sebebi başlıkta söyledigim gibi vefalı yapısından. Ataşehir‘de tam bir demokrasi hakim diyebilirim. Necmettin Erbakan, Bülent Ecevit,  Türkeş, Deniz Gezmiş gibi Türk milletine mahal olmuş her görüş ve düşünceden insanların yaşatıldığı bir ilçe Ataşehir.
Gazeteciler birliği yönetimi ile Battal İlgezdi ziyarette bulunduk o gün sohbetimiz sırasında hakkın rahmetine kavuşmuş ata şehrin farklı görüş ve düşüncelerdeki insanların kulaklarını çınlattık. Bunlardan birisi ise Dr. Osman Arıkan hocamız da kendisi Ataşehir’e bir çok hizmetleri olmuş ak Parti de politikalar yapmış saygın bir insanımızda yakın bir zamanda onun anısını yaşatmak adına Battal İlgezdi Ataşehir‘de Osman Arıkan parkı yaptıracağını söyleyince Ataşehir’in hem bir demokrasi kalesi olduğu hem de belediye başkanı Battal İlgezdi“nin vefalı bir insan olduğu. Yönünde iş tereddütüm şüphem kalmamıştır. Sayın İlgezdi konuşmasına şöyle devam etti birkaç isim daha var onlarla ilgili de Ataşehir‘de anilmalarina hatırlanmaları için bir projeler düşündüğünü belirtti. Ben de bir Ataşehirl“li olarak belediye başkanımızın bu vefalı duruşundan dolayı yürekten tebrik eder ve kutluyorum. Allah sizlere uzun ömürler versin İnşallah Siz hayattayken Ataşehir‘de sizin de sağlığınıza ve işimize yakışır bir anlatınız olmasını yürekten diliyorum. Ataşehir ile bir gazeteci olarak bizlerde başkanımıza vefalı davranarak bu proje üzerinde bizzat çalışacağımızı belirtmek isterim...

Son Haberler