Whatsapp“a bomba özellik geldi ortalığı fena halde karıştıracak

Sosyal medya ve uygulamalar artık hayatımızın vazgeçilmez bir parçası oldu. Her ne kadar reddediyor olsak bile kaçınılmaz bir şekilde bunları kullanır durumdayız. 

Whatsapp'a bomba özellik geldi ortalığı fena halde karıştıracak
Eklenme Tarihi: 2018-01-16 19:35:04

Haliyle bu uygulamalara gelen herhangi bir güncelleme bizleri yakından ilgilendiriyor. Son olarak mesajlaşma uygulaması Whatsapp“a yeni bir özellik geldi ve bu özellir biraz ortalığı karıştıracak gibi görünüyor.

WhatsApp“a grup sohbetler için yeni bir özellik geliyor. WhatsApp, Android sürümünde fark edilen yeni bir özellikle gündemde. 

Whatsap bu defa gelen yeniliği grup sohbetleri hakkında.

Bu özellikle grup sohbetleri ilgilendiriyor; bilindiği üzere uygulama içerisindeki grup sohbetlerde yönetici ataması yapılabiliyor. Grupta yönetici olan kişiler bazı bilgileri değiştirebiliyor ya da gruba kişi ekleyerek silebiliyor. 

Fakat yönetici yapılan bir kişinin yönetici yetkisi elinden alınamıyor. Sadece kişiyi gruptan atıp tekrardan eklemekle yapılıyor. 

Yeni eklenecek özellik bu sorunu çözüyor. Yeni özellikle diğer yöneticiler başka bir yöneticinin yetkisini elinden alabiliyor.

Bir grupta sınırsız sayıda yönetici olabiliyor. Bu da basit fakat yeri geldiğinde çok işe yarayacak bir özellik olarak karşımıza çıkıyor.

Kaynak: internethaber

Son Haberler