
Dik Duruşun ve Devrimci Ruhun İzinde: Ufuk Bulut ve Edip Akbayram5 ay önce
Belediyesi’nin Arama Kurtarma Ekipleri ve Kartal’dan yola çıkan yardım tırları depremzedelerin yaralarını bir nebze olsun sarmaya devam ediyor.
Kartal’da başlatılan afet seferberliğinin ardından belediye tarafından yapılan çalışmalarla depremzedelere ulaştırılmak üzere yola çıkan kolilerin içindeki notlarda kimi zaman paketlemeleri yapan gönüllülere duygusul anlar yaşatıyor.
Depremin dördüncü gününde Kartal Belediyesi Organik Pazar ve Kartal Bülent Ecevit Kültür Merkezi’ne teslim edilen kolilerin içinden çıkan, minik ellerin kaleme aldığı notlar ise gönüllülerin duygusal anlar yaşamasına sebep oldu.
Yardım kolilerinin içinden minik ellerin kendi el yazısıyla yazdığı, vatandaşların kaleme aldığı notlar ise yardımsever gönüllülere duygusal anlar yaşattı.
7’den 70’e depremzedelere yardım için el ele veren Kartallıların yanı sıra hem çocuklar hem de vatandaşların yardım kolilerinin içine yazdığı notlar ve resimler gönüllü vatandaşların gözyaşlarıyla paketleniyor.
Aydınlık Geleceğin Partisi: Herkes İçin Umut, Herkes İçin Gelecek
AYDINLIK GELECEĞİN PARTİSİ GENEL BAŞKANI MURAT DANACI: SON HAKAN GELİYOR
KDV Artışı ve Yerli Üretim Temelli Ekonomi Politikası
Geri Dönüşümde Öncü İsim: Burcu Kuş’tan Sokak Hayvanlarına Destek Eli
Dik Duruşun ve Devrimci Ruhun İzinde: Ufuk Bulut ve Edip Akbayram5 ay önce
UFUK BULUT'UN ADALET ARAYIŞI! 3 ay önce
Okulda Ahlak ve Eğitim 11 saat önce