Yeni Volvo’nun küçük SUV’u XC40

Volvo Cars, yeni, kompakt, premium SUV“u XC40’ı tanıttı.

Yeni Volvo’nun küçük SUV’u XC40
Eklenme Tarihi: 2017-09-26 19:07:11

Volvo Cars, yeni, kompakt, premium SUV“u XC40“ı tanıttı. Marka, yeni modelini, bir otomotiv fuarı yerine dünyanın moda başkenti Milano“da bir İskandinav tasarım mağazasında gerçekleştirdi. XC40 teknoloji alanında, yeni 90 ve 60 serisi otomobillerde yer alan ödüllü güvenlik, bağlantı ve eğlence-bilgilendirme teknolojilerini ufak SUV segmentine de getiriyor.

XC40 üretim anından itibaren D4 dizel ya da T5 benzinli dört silindirli Drive-E motorlar ile sunuluyor. Hibrit ve tam elektrikli olan diğer motor opsiyonları ise daha sonra sunulacak. XC40“ın üretimi Kasım ayında, Belçika“nın Ghent şehrinde yer alan Volvo Cars fabrikasında başlayacak; Türkiye“de pazara sunulması 2018 yılının ilk çeyreğinde planlanıyor.

Bu yeni teknolojiler XC40“ı pazardaki en donanımlı ufak premium SUV yapıyor. XC40“ta yer alan güvenlik ve sürücü yardım özellikleri arasında Volvo Cars“ın Pilot Assist Sistemi, City Safety, Yoldan Çıkma Önleme ve Engelleme, fren desteği ile Kavşak Uyarısı ve sürücülerin dar park alanlarında manevra yapmalarını kolaylaştıran 360 derece kamera özelliği yer alıyor.

Son Haberler