Zeki Bulut ailesinin mutlu günü:Hazar Han ve Elanur“un düğünü!

Haber Merkezi

Zeki Bulut ailesinin mutlu günü:Hazar Han ve Elanur'un düğünü!
Eklenme Tarihi: 2023-09-19 21:15:48

Sivas- Koyulhisar ilçesinin ve İstanbul- Ataşehir“in saygıdeğer siyasi kimliği Sayın Özden-Zeki Bulut“un değerli oğlu Hazar Han“ın, ve Elanur“un hayatlarını birleştirecekleri büyük günleri yaklaşıyor. Bu mutlu anı paylaşmak için 01.10.2023 tarihinde Sarıyer, Koru Park“ta düzenlenecek olan düğünleri için hazırlıklar sürüyor.

Ailenin bu sevinç dolu günü, geleneklere bağlı, ahlaki değerlere saygılı bir şekilde kutlanacak. Elanur ve Hazar Han, aileleri Ayten-Hayati Atılgan ve Özden-Zeki Bulut“un onay ve destekleriyle, sevgi ve sadakatle evliliklerini taçlandıracaklar.

Bu güzel birleşme, ailelerin birlikte geçirecekleri mutlu yılların başlangıcı olacak ve toplumun temel değerlerine olan bağlılıklarıyla bilinen bir aile olarak yeni bir sayfa açacaklar. Bu özel günde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz.

Sevgili Hazar Han ve Elanur çiftine,

Sarıyer, Koru Park“ta gerçekleşecek olan düğünleri için en içten tebriklerimizi ve en güzel dileklerimizi iletiyoruz. İki aile arasındaki bu güzel birleşme, toplumumuzun temel değerlerini yücelten bir örnek olacak.

Sizlere bir ömür boyu sürecek mutluluklar, sevgi ve uyum diliyoruz. İkinizin de birlikte geçireceğiniz her anın özel ve unutulmaz olmasını temenni ediyoruz. Hayatınız boyunca birbirinize destek olmanız ve sevginizin her gün daha da büyümesi dileğiyle...

Zeki Bulut ailesinin mutlu günü:Hazar Han ve Elanur“un düğünü!

Zeki Bulut Kimdir?

1967 yılında Sivas“ın Koyulhisar ilçesinde doğdu.

Evli 3 çocuk babasıdır. Lise eğitimini Ümraniye Endüstri Meslek Lisesi Yapı Ressamlığı Bölümünde okudu. Daha sonra Bakü Business Üniversitesi“nde İktisat (Genel Ekonomi) okudu.

Sivas Dernekler Federasyonu Genel Başkan ve Kurucu Üyesidir.Sivas.

Ortaokul yıllarından beri ülkü ocaklarında İlçe teşkilatlarında, İl teşkilatlarında görev yaptı.

2012 MHP MYK Üyesidir. 2007 yılı Genel seçimleri İstanbul 1.Bölge MHP milletvekili adayı oldu.

1989 yılından beri Bulut Şirketler Grubu“nun Yönetim Kurulu Başkanıdır.

Son Haberler