Zeynep Bastık“tan yeni poz korseyi çıkardı

Zeynep Bastık’ın paylaştığı yeni pozda kemikleri kaynaya kadar takması gereken korsesini çıkardığı görüldü.

Zeynep Bastık'tan yeni poz korseyi çıkardı
Eklenme Tarihi: 2023-01-03 02:57:40

HABER : Habib AYTEKİN

 

Geçen haftalarda Instagram hesabından yaptığı paylaşımla merdivenden düştüğünü ve omurga kemiklerinin kırıldığını duyuran şarkıcı Zeynep Bastık’ın paylaştığı yeni pozda kemikleri kaynaya kadar takması gereken korsesini çıkardığı görüldü. 
Müzik dünyasında son dönemin en popüler isimlerinden olan Zeynep Bastık, "Selam dostlar. İki gece önce merdivenlerden kayıp düşme sonucu omurga kemiklerimden iki tanesini kırmış bulunuyorum. Ameliyatlık değilim fakat bir süre korseli şekilde kemikler kaynayana kadar istirahat etmek zorundayım. Ciddi ağrılar ve harekete bağlı sancılar çekiyorum ama iyi olacağım. Bir süre konserlerde ve sivil hayatta görüşemeyeceğiz. En çok da bunun için üzgünüm. Lütfen nereye bastığınıza, sağınıza, solunuza dikkat edin. En kısa zamanda bomba gibi dönmek için ne gerekiyorsa yapacağım. Sizi seviyorum" ifadelerini kullanmıştı. 
Bastık, birkaç gün sonra sağlık durumu hakkında bilgi vererek, "Minik minik yürüyorum. Sabah şiddetli bir ağrıyla kalktım ama şimdi yavaş yavaş azaldı. Ben kısa zamanda zımba gibi olurum" notunu düşmüştü. 
Bastık, son olarak sosyal medya hesabının hikâyeler bölümünden yeni bir paylaşım yaptı. Vücudundaki korseyi çıkardığı görülen güzel şarkıcı, aynanın önünde çektiği karesine; "2022“nin son sabahından günaydın" notunu düştü. 

Son Haberler