Dik Duruşun ve Devrimci Ruhun İzinde: Ufuk Bulut ve Edip Akbayram1 yıl önce
5 Aralık Dünya Kadın Hakları günü kutlamasında Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz“ ve Başkan Yardımcısı Mustafa Fehmi Okay, Kreş Müdürü Enif Yavuz Dipşar, Basın Yayın ve Halk İlişkiler Müdürü Nur Gülmez Bel de yer aldı.
Başkan Altınok Öz; tüm bayanlar adına, Kartal Belediyesi kreş öğretmenleri ve bayan müdürlerin Dünya Kadın Hakları Günü“nü kutladı.
Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz yapmış olduğu konuşmada, “5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü, varlığımızın en temel taşı olan kadınlarımızın seçme ve seçilme hakkını elde ettiği gündür.
5 Aralık 1934 tarihinde yapılan Anayasa değişikliğiyle kadınlara tanınan seçme ve seçilme hakkı, bugün Dünya Kadın Hakları Günü olarak kutlanmaktadır. Biz de bugün, çocuklarımız ve öğretmenlerimizin nezdinde tüm bayanların 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü“nü kutladık.
Başkan Uzm. Dr. Adil Kurban, “Ortak çalışma kültürü önem taşıyor”
REKTÖR SPORCULARLA PEDAL ÇEVİRDİ
Samsun’da Of-Çaykara Derneği Gecesinde Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Vurgusu Öne Çıktı
Dik Duruşun ve Devrimci Ruhun İzinde: Ufuk Bulut ve Edip Akbayram1 yıl önce
UFUK BULUT'UN ADALET ARAYIŞI! 1 yıl önce
DOĞUŞTAN BAĞIMLILIK1 ay önce