Ataşehir sevdalısı ve gönül insanı "Gül Akın"

Ataşehir Sevdalısı Ve Gönül Insanı "Gül Akın"

Ataşehir sevdalısı ve gönül insanı
Eklenme Tarihi: 2018-08-23 04:55:25

Geçtiğimi< yıllarda Barboros mahallesinde aşırı yağış sonucunda evlerini sel basan ailelerle röpörtaj yapmak ve yaşadıkları mağduriyeti kamuoyuna duyurmak için bölge insanıyla sohbet sırasında bir hanım şöyle seslendi "sizi buraya Gül hanım“mı gönderdi sorusu üzerine im bu hanım dediğimde,bizimle ağlayan,bizimle gülen birisi " dediklerinde ilkez Gül Akın ismini duymuş olmuştum.

Gül Akın Ataşehir AK Parti Ataşehir ilçe teşkilati kurucularından fakat isminin bukadar önplana çıkmasının sebebi Mahalle sakini insanlara olan samimiyeti. Bu samimiyet sebebini sorfuladığımızda ise kendi olanaklarıyla vatandaşları ihtiyaçlarına çözüm araması dahası etrafındaki işadamlarındn vede kendi olanaklarıyla oluşturduğu imkanları ihtiyaç ahiplerine bizzat ulaştırması.

Gül Akın hanımefendiyle sonraki aylarda tanışma şerefine eriştiğimizde vatandaşların söylemlerinde ve Gül Akın hanıma olan sevğilerinin yerinde olduğunu görmüş olmamdı. Mütavazi,yüksek donanımlı ve hayatın her noktasını yaşamış öz güveni yüksek bir hanım olduğunu gördüm.Kendisine yapılan övgüleri ise kabul etmeyecek vede yaptığı çalışmaların yazılmasına ise karşıydı.

yıllar geçti Gül kın hanımefendinin dostluğunu kazandık ve bu dostluğun getirdiği samimiyetine güvenerek ve affına sığınarak  yazma cesaretini göstermiş bulunuyorum.

Gül Akın neyin peşindesin diye sordum siyasetmi yapıyorsun,yada belediye görevlisisin dedğiimde şu cevabı verdi. " cevap Allahın iyi bit kulu olma çabasındayım" diyerek kendisini özetledi.

Gül AKIN kimdir: Gül AKIN 1976 doğumlu egitimini yurtdışında tamamladı eğitimini tamamladıktan sonra Türkiyeye yerleşerek kariyer sürecini Ataşehirde sürdürdü 14 yaşlarında bir çocuk annesiHalan Ataşehirde kariyerini sürdürmekte olan gül akın şuan önemli bir Alman firmasının Türkiye ceosu olarak devam etmektedir.

 

 

Son Haberler