Şampiyon; Kara Kartallar

Spor Toto Süper Lig“in 33. haftasında Osmanlıspor“u 3-1 yenen Beşiktaş, 2015-2016 sezonunun şampiyonu oldu.

Şampiyon; Kara Kartallar
Eklenme Tarihi: 2016-05-16 20:45:28

Vodafone Arena“da taraftarı önünde oynadığı karşılaşmada rakibi Osmanlıspor“u 3-1 mağlup Beşiktaş, sezonun bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Süper Lig“de puanını 79“a çıkartarak en yakın takipçisi Fenerbahçe ile olan 6 puanlık farkı korumayı başaran Beşiktaş, 6 yıl aranın ardından mutlu sona ulaşırken, toplamda 14. şampiyonluğunu elde etti. Beşiktaş“ın şampiyonluk kutlamalarında büyük çoşku vardı.


Vodafone Arena“da; Cüneyt Çakır, Orkun Aktaş, Alpaslan Dedeş“ in hakemliğinde oynanan maçta, 21. ve 24. dakikalarda Marcelo, 48. dakikada Gomez“in attığı gol ile Beşiktaş şampiyonluğunu ilan etmiş oldu. Osmanlıspor“un tek sayısı 74. dakika da Webo“dan geldi.

Beşiktaş“ın Osmanlıspor“u mağlup edip şampiyonluğunu garantilediği 48. dakikadaki Gomez“in golünün ardından Vodafone Arena tribünleri adeta karnaval yerine döndü. Taraftarlar sahaya arkasını dönerek “Her zaman her yerde en büyük Kartal“ tezahüratları yaptı. Seyircinin coşkusu her dakika artarak devam etti. Maçın bitiş düdüğünün ardından ise coşku giderek büyüdü ve şampiyonluk şarkıları okunmaya başladı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş“e de ilgi büyüktü.

Kara Kartallar, sezonun son maçı olan Torku Konyaspor ile deplasmanda yapacağı karşılaşmayı 17 Mayıs Salı günü saat 19.00“da oynayacak.Sezonun son maçının ardından bir gün dinlendikten sonra, resmi tatil olan 19 Mayıs Perşembe günü, Vodafone Arena“da taraftarlarıyla birlikte coşkulu bir kutlama ile kupalarını kaldırmayı planlıyorlar.

 

Son Haberler