ADANA”DA AYYÜCETÜRKEŞ RÜZGARI

Haber Umut DEMİR

ADANA”DA AYYÜCETÜRKEŞ RÜZGARI
Eklenme Tarihi: 2024-02-12 21:02:57

 

Mehmet Çatakçı
 

İyi Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayyüce Türkeş Taş  gezmediği ve sıkmadığı el bırakmıyor.
 

Halk tarafından sevilen ve iş bitiren olarak takdir gören Ayyüce Türkeş gittiği her yerde halka yapılabilecek,projeleri açıklıyor.
 

Türkeş; biz asla halka yalan söylemedik ve söylemiyoruz diyiyor.
 

Uçuk,kaçık projeler değil,halkın ihtiyacına cevap verecek projelerle halkımızın karşısına çıkıyoruz,diyerek vatandaştan oy istiyor.
 

Ayyüce Türkeş Adana”nın  büyük sorunları olduğunu ve bu sorunların hep halının altına süpürülerek,görmeyerek belediyecilik yapıldığını belirterek,halbuki biz sorunları çözerek,başta deprem olmak üzere kentsel dönüşüme de önem vereceklerini açıkladı.
 

Helal Belediyecilik anlayışı ile vatandaşın karşısına çıktıklarını belirten Türkeş.Adana“da tüm vatandaşlardan oy isterken şeffaf belediyecilik
 

ilkeleri ile hareket edeceklerini belirtiyor. Belediye ihalelerinin halka ve basına açık yapılacağını belirterek,Türkiye“de örnek bir Belediyecilik sergileyeceklerini de belirtiyor.
 

Adana“lı ya hizmet yapacağını belirten Türkeş,Adana artık hak ettiği hizmetleri ve yatırımları almalıdır diyerek,Aydınlının alamadığı hizmetleri Aydın halkına getireceğinin sözünü verdi.
 

Adana”da ülkücüler Ayyüce Türkeş”i bağrına basarak merhum Alpaslan Türkeş”e sevgi ve sadakadlarını da ortaya koydular

Son Haberler