Anadolu Birliği Partisi Engelli Koordinasyon Birimi Down Sendromlu Çocuklar Basın Açıklaması**

Haber Umut Demir

Anadolu Birliği Partisi Engelli Koordinasyon Birimi Down Sendromlu Çocuklar Basın Açıklaması**
Eklenme Tarihi: 2026-03-21 21:36:29

**Anadolu Birliği Partisi Engelli Koordinasyon Birimi Down Sendromlu Çocuklar Basın Açıklaması**

Anadolu Birliği Partisi Engelli Koordinasyon Birimi olarak, Down sendromlu çocuklarımızın yaşam haklarına, eğitim olanaklarına ve sosyal hayata eşit katılımına dikkat çekmek amacıyla bu basın açıklamasını yapıyoruz.

Her çocuk gibi Down sendromlu evlatlarımız da sevgiye, anlayışa ve fırsat eşitliğine layıktır. Onların karşılaştığı zorluklar yalnızca ailelerinin değil, tüm toplumun ortak sorumluluğudur. Eğitimden sağlığa, sosyal yaşamdan istihdama kadar her alanda kapsayıcı ve sürdürülebilir politikaların hayata geçirilmesi gerekmektedir.

Anadolu Birliği Partisi olarak, özel gereksinimli bireylerimizin her zaman yanında olmaya, onların haklarını savunmaya ve daha güçlü bir toplum için çalışmaya kararlılıkla devam edeceğiz.

Kamile Bilgiç
Anadolu Birliği Partisi Engelli Koordinasyon Birimi Genel Başkan Yardımcısı

Son Haberler