ATAŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE GÖZ MUAYENESİ

Alaşehir Belediyesinin başlattığı yeni hizmetle ihtiyaç sahibi vatandaşların gözlük ihtiyaçları gideriliyor.

ATAŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE GÖZ MUAYENESİ
Eklenme Tarihi: 2019-01-10 17:59:32

Ataşehir Belediyesi“nin başlattığı yeni hizmetle ihtiyaç sahibi vatandaşların gözlük ihtiyaçları gideriliyor.

 

“İlk önce sağlık” diyerek yola çıkan ve insan odaklı hizmet anlayışıyla faaliyetlerini sürdüren Ataşehir Belediyesi ihtiyaç sahipleri için yeni bir hizmet başlattı.

Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen uygulamayla, Ataşehir Belediyesi“nin Sosyal Yardım Sistemi“ne kayıtlı olan vatandaşlar talep ettikleri takdirde göz muayenesi oluyorlar.

Göz muayenesi talep eden vatandaşlar evlerinden alınarak hastaneye götürülüyor, uzman doktorlar tarafından göz muayeneleri yapılıyor.

 

Muayene sonrasında anlaşmalı optikçiler ile vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda, göz sağlığı hizmetinin bir parçası olarak ücretsiz gözlük hizmeti Ataşehir Belediyesi tarafından karşılanıyor.

Son Haberler