Ataşehir“de Yepyeni Bir Vizyon: Fatih Sinan Yılmaz Aday Adaylığını Açıkladı!

Haber:Ufuk BULUT

Ataşehir'de Yepyeni Bir Vizyon: Fatih Sinan Yılmaz Aday Adaylığını Açıkladı!
Eklenme Tarihi: 2023-11-18 11:00:36

Ataşehir“de 2019 yerel seçimlerinde aday adayı olan ve bu sefer daha da iddialı bir şekilde sahneye çıkan Fatih Sinan Yılmaz, 2024 yerel seçimlerine hazır ve kararlı bir şekilde giriş yapıyor. Ataşehir“i sokak sokak gezip iyi tanıyan Yılmaz, belediye başkanlığı için kesin bir zafer vadederken, anahtarın Sayın Cumhurbaşkanı“na bizzat kendisi tarafından teslim edileceğini söylüyor.

2014 yerel seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan“ın Ataşehir“de yaptığı mitingde, o dönemin belediye başkan adayına yönelik yaptığı "Ataşehir“i istiyorum" çağrısına gönderme yaparak konuşan Fatih Sinan Yılmaz, bu sözleriyle hemşehrilerine güçlü bir liderlik vaat ediyor.

Aylardır hemşehri derneklerini ziyaret ederek sıcak temaslar kuran Yılmaz, seçmenle doğrudan buluşarak projelerini paylaşmaya devam ediyor. Yerel yönetimdeki deneyimi ve Ataşehir“e olan derin bağlılığıyla öne çıkan Fatih Sinan Yılmaz, şehrin ihtiyaçlarına yönelik kapsamlı bir vizyon sunuyor.

Ataşehir halkı, 2024 yerel seçimlerinde kucaklayıcı bir liderlik ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla tanıdıkları Fatih Sinan Yılmaz“a destek vererek, şehrin geleceğine birlikte yön verebilir.

Unutmayın, gelecek Ataşehir için beraber şekillendirilecek!

 

 


 

Son Haberler