
Dik Duruşun ve Devrimci Ruhun İzinde: Ufuk Bulut ve Edip Akbayram2 ay önce
Aydınlık Geleceğin Partisi Genel Başkanı Murat Danacı’dan Sert Mesajlar: “Nizâm-ı Âlem Davasında Var mısınız?”
Aydınlık Geleceğin Partisi Genel Başkanı Murat Danacı, yaptığı son açıklamada hem içeride hem dışarıda etkili olan küresel ve paralel yapılara karşı sert bir duruş sergiledi. Açıklamalarında özellikle Türkiye’nin milli gücüne ve manevî değerlerine vurgu yapan Danacı, Türk milletinin birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesi gerektiğinin altını çizdi.
Danacı, açıklamasında “Küresel ve paralel gücü yerle yeksan edeceğim,” ifadeleriyle kararlılığını dile getirirken, mücadelesinin sadece siyasi değil, aynı zamanda ideolojik ve tarihsel bir dava olduğunu belirtti. “Türkün gücü ancak gazâ ile mümkündür,” diyerek, bu mücadelenin ruhunun inançtan ve kararlılıktan beslendiğini ifade etti. Hiçbir dış devletten korkmadığını ve korkmayacağını da belirten Danacı, bu duruşunun Hz. Muhammed (s.a.v)’in sancağı altında birleşme idealiyle bütünleştiğini söyledi.
Genel Başkan Murat Danacı, açıklamasının sonunda ise, “Ben ve tüm başkanlarım, Nizâm-ı Âlem davasında varız. Peki ya siz?” diyerek kamuoyuna ve özellikle gençliğe çağrıda bulundu. Bu sözlerle, sadece siyasi bir vizyon değil, aynı zamanda tarihsel ve kültürel bir ideali temsil ettiğini ortaya koydu.
Danacı’nın bu açıklamaları, hem parti tabanında hem de genel kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Açıklamalar, millî değerler etrafında şekillenen bir siyasal hareketin işaretlerini taşırken, Türkiye’nin geleceğine dair iddialı bir vizyonun habercisi olarak değerlendiriliyor.
Fenerbahçe'de değişim zamanı...
Mehmet Fatih Kayhan Öncülüğünde Tanıtım Ve Medya Başkanları Birim Toplantısı Gerçekleştirildi
Köksal Selçuk: Emek En Yüce Değerdir – 1 Mayıs İşçi Bayramı Kutlu Olsun
Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın’dan Dr. Köksal Selçuk’a Önemli Açıklamalar
Dik Duruşun ve Devrimci Ruhun İzinde: Ufuk Bulut ve Edip Akbayram2 ay önce
UFUK BULUT'UN ADALET ARAYIŞI! 1 ay önce
Öğrenci Kardeşliği Projesi1 ay önce