Milliyetçi Kanat’ın Geleceği: Kim Temsil Ediyor, Kim Şekillendiriyor?1 ay önce
" Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkanı olarak ben, Ufuk Bulut ve Yönetim Kurulumuz, bu üç değerli gazetecinin yanında olduğumuzu, basın özgürlüğünün savunulması adına mücadelemize devam edeceğiz"
Duayen Gazeteci yaptığı açıklamada meslektaşlarına destek verirken şu açıklamayı yaptı;
"Bağımsız Gazeteciler Derneği olarak, Halk TV’den gazeteciler Barış Pehlivan, Serhan Asker ve Seda Selek’in gözaltına alınmasını şiddetle kınıyoruz. Bu tür uygulamalar, sadece gazetecilerin değil, halkın haber alma hakkını da tehlikeye atmaktadır. Gazeteciler, kamuoyunu doğru bilgilendirme sorumluluğunu yerine getirirken, üzerlerinde kurulan baskılar demokratik değerlerle bağdaşmaz.
Gazetecilik, toplumu aydınlatan bir meslek olup, ifade özgürlüğü ve basın hürriyeti her zaman korunması gereken temel haklardandır. Bu anlamda, Barış Pehlivan, Serhan Asker ve Seda Selek’in görevlerini yerine getirirken karşılaştıkları bu haksız uygulamaları ve baskıları kabul etmiyor, gazetecilik faaliyetlerine yönelik her türlü müdahaleyi kınıyoruz.
Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkanı olarak ben, Ufuk Bulut ve Yönetim Kurulumuz, bu üç değerli gazetecinin yanında olduğumuzu, basın özgürlüğünün savunulması adına mücadelemize devam edeceğimizi kamuoyuna saygıyla"
Fatih Sultan Mehmet Hastanesi’nde 13 Günlük Bekleyişin Ardından Gelen Mutlu Haber
“İstanbul Kazan Biz Kepçe Belgeseli 16 Şubat’ta Meltem TV’de!”
: Zübük Gazeteciler: Bukalemun Gibi Kalemşörler
Ünlü Model Sema Şener Antalya’da Güneşin Tadını Çıkarıyor!
Milliyetçi Kanat’ın Geleceği: Kim Temsil Ediyor, Kim Şekillendiriyor?1 ay önce
SİMPSONLAR, GELECEĞİN KAHİNLERİ! 2. BÖLÜM2 hafta önce
ANADOLU'DA ERKEK OLMAK1 ay önce