Bağımsız medya ve gazeteciler birliği hızlı çıkışına devam ediyor...

Yeni yönetim görev başında...

Bağımsız medya ve gazeteciler birliği hızlı çıkışına devam ediyor...
Eklenme Tarihi: 2022-06-27 02:54:43

Henüz bu yılın başında kurulan birlik yapılanmalarıyla göz kamaştırıyor. İlk altı ayda yapılması gereken resmi genel kurul toplantısını gerçekleştiren bağımsız medya gazeteciler birliği üç yıl boyunca meslektaşlarımıza hizmet edecek yeni yönetime oluşturdular.

Genel başkanlığını üstlenen Ufuk Bulut şöyle açıklamalarda bulundu. Türkiye genelinde tüm medya çalışanları bizim dostumuz ve arkadaşımızdır. Meslektaşlarımızı korumak kollamak başlıca görevimiz. Camianın lokomotifi olmak için yola Çıktık.14 ilde beş ay gibi kısa zamanda yapılarak Şube Başkanlıklarımızı oluşturduk. Sizlere söz veriyorum kimse bizi bölüp parçalayıp yönetemeyecek. Meslektaşlarımızın ufuklarında korumaya yeminliyiz. Bağımsız ve özgürce kamuoyunu bilinçlendirmek ve daha iyi aydınlatmak adına hür ve ilkeli haberciliğimize devam edeceğiz. Son zamanlarda basın enformasyon yazısıyla özgürlüğümizin kısıtlandığını düşündüğümüz yasaya da tepkimizi göstereceğiz diyen başkan ufuk bulut Bölge bölge kurulan basın dernekleri gibi lokal olmayacağız dedi.

Bağımsız medya ve gazeteciler birliği yönetimine katılan birbirinden değerli üstat seviyesindeki gazetecilerin ortak fikirleri işe birlikteliğimize zeval getirmeden Ve kimsenin tesiri altında kalmadan örgütlenerek ancak haklarimizi koruyabilir birbirimize sahip çıkabiliriz fikri üzerinde durdular. Medya ve gazeteciler Birliği’nin Genç meslektaşlara önem vermesi ve yönetime almaları çok sevindirici. İleriki günlerde Türkiye gelindeki tüm gazetecileri bir çalıştayda toplayarak basını sorunlarını tartışıp konuşmak ve ortak paydalarda buluşmak için hazırlıklar yaptıklarını gözlemledim. Ben de bir medya çalışanı olarak Çok kısa zamanda bu seviyede yapılanan ve başarılı işlere imza atacaklarına inandığım başta genel başkanımız Ufuk Bulut ve tüm yönetimmize yürekten inanıyor ve şimdiden çalışmalarında başarılar diliyorum...

Son Haberler