BAŞKAN FERHAN ADEMHAN BAŞKANLIĞINDA İZKON ANITKABİR“DE

Haber: BUKET SAYMAZ

BAŞKAN FERHAN ADEMHAN BAŞKANLIĞINDA İZKON ANITKABİR'DE
Eklenme Tarihi: 2023-03-31 09:59:21

İZKON GENEL BAŞKANI FERHAN ADEMHAN BAŞKANLIĞINDA İZKON ANITKABİRDE

 

İzmir Konfederasyonu Genel Başkanı Ferhan Ademhan Başkanlığında İzmir Konfederasyonuna bağlı kadin konseyi yüksek iştişare ve Federasyon Başkanları, 1 otobüs doldu Başkan ile Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak için İzmir İlinden Bugün Başkent Ankara ilimize gelerek Anıtkabir’i ziyaret ettiler.

İzmir Konfederasyonu Genel Başkanı Ferhan Ademhan, mesajında şu ifadelere yer verdi;
İzmir konfederasyon olarak bugün atamızın huzuruna çıkıp mozele Çelenk bıraktık. Atamızı rahmet ve saygıyla anıyoruz. Güçlü İzkon Güçlü İzmir! Olarak Bugün Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak için İzmir Konfederasyonu olarak Anıtkabir’i ziyaret ettik. Ziyaret defterine ise şunları yazdım.

Sayın Atatürk,

Bugün, İzmir Konfederasyonu olarak Anıtkabir“e geldik ve sizin aziz hatıranızı yaşatmak için bir hatıra defterine yazı yazmak istiyoruz.

İzmir Konfederasyonu olarak, İzmir“deki dernekleri bir çatı altında topladık ve Atatürk ilke ve inkılaplarına uygun hareket ediyoruz. Ülkemizin kalkınması ve gelişmesi için çalışıyor, sizin izinde ilerlemeye çalışıyoruz.

Siz bizlere, "Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizindir. Cumhuriyet“i biz kurduk, onu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz." diyerek büyük bir sorumluluk yüklediniz. Bizler de bu sorumluluğun bilinciyle hareket ediyor, Türkiye Cumhuriyeti“nin gelişmesi ve güçlenmesi için çalışıyoruz.

Sizlerin ilke ve inkılaplarına uygun hareket etmek, Türkiye Cumhuriyeti“nin temel değerlerine bağlı kalmak bizim için en önemli görevdir. İzmir Konfederasyonu olarak, bu değerleri savunmak için çalışmaya devam edeceğiz.

Sizlere minnet ve saygılarımızı sunarız.

İzmir Konfederasyonu
Genel Başkanı Ferhan Ademhan


 

Son Haberler