Dik Duruşun ve Devrimci Ruhun İzinde: Ufuk Bulut ve Edip Akbayram1 yıl önce
Ataşehir Ordulular 3 olağan genel kurulu büyük bir katılımla gerçekleştirildi.
Başkanlıga yeniden seçilen E rtuğrul Köleoğlu ekibini yeni şu isimlerle Kadir Şahin,Onur Soytürk,Hacer Yılmaz,Harun Büşü,Erkan Kınalı,Dilek Sevinç,Ayşe Kandaz,Emel Öztürk,İbrahim Coşkun,Salih Türk,Cevat Öztürk,Emine Tok, dahada güçlendirdi.
Denetleme kurulunu ise deneyimli isimlerden oluşturdular. Seyfettin Yılmaz,Ziya Çağlayan veLütvi Hacıoğlu yer aldılar.
Başkanlıga yeniden seçilen Ertuğrul Köleoğlu konuşmasına şyle başladı. Kongremize katılım saglayan tüm Ordulu hemşehrilerimize teşekkür diyorum,Kazanan Ordu olmuştur.Ben hemşehrilerimin kölesiyim Ataşehirde degil tüm istanbuldaki hemşehrilerimize sahip çıkacak vede tek yürek olurcasına kenetleneceğiz dedi.
İleriki günlerde göreceksinizki fark yaratan bir dernek olacak ve çalışmalarımız eskisinden daha çok ve verimli olaxaktır diyerek konuşmasını sonlandırdı.
Başkan Uzm. Dr. Adil Kurban, “Ortak çalışma kültürü önem taşıyor”
REKTÖR SPORCULARLA PEDAL ÇEVİRDİ
Samsun’da Of-Çaykara Derneği Gecesinde Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Vurgusu Öne Çıktı
İNEGÖL’DE SKANDAL: ADAYA KAPI KAPATILDI, ESNAFIN İRADESİ YOK SAYILDI
Dik Duruşun ve Devrimci Ruhun İzinde: Ufuk Bulut ve Edip Akbayram1 yıl önce
UFUK BULUT'UN ADALET ARAYIŞI! 1 yıl önce
DOĞUŞTAN BAĞIMLILIK1 ay önce